reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Waraai, odpoczywaj....wiem ze nie łatwe ale mus to mus...ale ja jakiś czas temu też w nocy mialam twardnienia brzuchu i skurcze...a wydawaloby się że wtedy organizm odpoczywa....i w ciągu dnia nie było tak źle jak w nocy....
Ja jestem przeszczesliwa bo pośladek narazie nie boli :D małe rzeczy i cieszą. ...ale mega dyskomfort z tym pośladkiem bo utykalam na jedną nogę ....
aaa dziewczyny w Rossmanie jest minus 49% lub z aplikacją minus 55% na kosmetyki do makijażu...

reklama
Schabowy... @Lalamido to mi wjechałaś teraz w jadłospis ... :(
Ja będę mieć co zrzucać...

18109699_1428933780462084_158946929_n.jpg
Oj ja tak tylko o sobie nie celowo że coś [emoji20]. Brzuszek masz idealny [emoji4]. I z resztą co innego wielkość naszych brzusiów, które będą i maja być dokładnie takie jakich potrzebują nasze kurczątka. Wyglądasz świetnie [emoji7]. Mi się akurat tak w życiu przytrafiło z tą tarczycą, że trzeba było się jej szybko pozbyć a o ciążę było bez niej już ciężko a jak się jednak udało to wszystko robię żeby się udało dotrwać. Mojej gin powiedziałam, że jak będzie trzeba to przez 9 miesięcy na głowie będę stać byle by syn się urodził [emoji4] . Już nawet byliśmy w połowie drogi do adopcji tylko nas odstawili na półkę kiedy okazało się że jestem w ciąży . Ja nawet o chlebie i wodzie jak matka psychopatka będę żyć [emoji6] jak będzie trzeba .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ile ja bym dala za to żeby pspać na brzuchu...myślicieli ze jak juz się rozpakujemy to nasze cycki pozwolą nam na ta odrobinę luksusu?:p
Z obiadem mam taki sam problem jak Wy...od rana nie miałam na niego pomysłu, lodówka swieci pustkami...a mój cwany maz jak usłyszał ze dzisiaj on nam robi obiad to wytargal z zamrażarki pierogi z jagodami:oo2:
To juz nawet mój pies ma lepszy obiad niż ja...może się ze mną podzieli ryżem z marchewka i mieskiem... :p

@Lalamido spoco loco! :) Ja tak tylko marudzę, gdybym nie wpierdzielała słodyczy na zapas w ciąży to może utyłabym mniej... A może nie :D
Wrócę do formy, lepszej lub gorszej, ale wrócę. Ty dbaj o siebie, bo faktycznie w czasach, gdy wokół tyle kłopotów z zachodzeniem i utrzymaniem ciąży, nie ma co szarżować...
Pośród moich znajomych nieliczni z łatwością "zachodzą"... Znakomita większość boryka się z różnymi trudnościami... :(
@Marysia787 - obawiam się, że po porodzie będą przeszkadzały cycki z mlekiem, także ten tego - porzućcież wszelką nadzieję :)

@Lalamido spoco loco! :) Ja tak tylko marudzę, gdybym nie wpierdzielała słodyczy na zapas w ciąży to może utyłabym mniej... A może nie :D
Wrócę do formy, lepszej lub gorszej, ale wrócę. Ty dbaj o siebie, bo faktycznie w czasach, gdy wokół tyle kłopotów z zachodzeniem i utrzymaniem ciąży, nie ma co szarżować...
Pośród moich znajomych nieliczni z łatwością "zachodzą"... Znakomita większość boryka się z różnymi trudnościami... :(
@Marysia787 - obawiam się, że po porodzie będą przeszkadzały cycki z mlekiem, także ten tego - porzućcież wszelką nadzieję :)
Dasz radę [emoji4] .... ale na plaży.....i dwa dołki trzeba najpierw wykopać [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry