reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

dadzi

Moderatorka
Hej, hej :)
Jeszcze tak po cichu i nieśmiało ale może są jakieś mamy majowe albo takie które planują być i wkrótce testowanko ;)?
Ja dopiero po testowaniu (wczoraj), więc świeża sprawa, jestem delikatnie zestresowana bo wiem, że na tym etapie wszystko może się jeszcze stać.

reklama
Hej, mogę dołączyć?? ja robiłam test w czwartek była ledwo widoczna kreseczka i w sobotę już wyrazniejsza :-) z moich obliczeń termin na 1 maja ale jestem jeszcze przed wizytą

To moje testy na pierwszym słabo widać na zdjęciu 14724660770362047180963.jpg

Załączniki

• 14724660770362047180963.jpg
    14724660770362047180963.jpg
    814,1 KB · Wyświetleń: 2 556
Również nieśmiało się witam. [emoji4] Test wykonany dokładnie tydzień temu. Termin według ostatniej miesiączki to 1 maja. [emoji4] [emoji255]

Również nieśmiało się witam.
emoji4.png
Test wykonany dokładnie tydzień temu. Termin według ostatniej miesiączki to 1 maja.
emoji4.png
emoji255.png

Witam w klubie. Tez zrobilam test rowno tydzień temu wieczorem i wyszla slaba ale dobrze widoczna druga kreska. Dwa dni pozniej kupilam drugi test, mialam zamoar zrobic nast dnia rano ale nie wytrzymalam i zrobilam od razu, wyszla piekna gruba kreska :) z miesiaczki wychodzi termin 2 maja

Witajcie, mi również kilka dni temu wyszła słaba kreska, dwa dni później mocniejsza, umówiłam się na Wizytę ale dopiero 13 Września, troszkę się stresuje. Termin z kalkulatora na 5 maja :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy mamusie :-) widzę że trochę nas się tutaj zbiera. Może coś o sobie? Ja jestem już majowa mama 2014, mam córeczke. Jestem po poronieniu W czerwcu, więc mam nadzieję że teraz będzie wszystko ok. Wizytę mam na 8 września :-)

reklama
Też jestem już mamą. Synuś w lipcu skończył 3 lata. [emoji4] [emoji173]
Moja pierwsza wizyta za tydzień 5 września. Mam nadzieję, że będzie już coś widać. Oby.

Powodzenia mamusie! [emoji4]

Do góry