Hej, Dzień dobry w ten brzydki dzień
Ewa ja przed ciaza obcięłam włosy i nie farbowałam jakieś 7 mc i teraz przed świetami wymyśliłam sobie refleksy blond. Poinformowałam fryzjerkę i poprosiłam o dobór farby do mojego stanu i ona wybrałam farbę z amoniakiem, ale jakaś łagodna wersja bo nic nie śmierdziało i dbaliśmy o dobra wentylacje pomieszczenia. Uważaj na przyjęcie farby jeżeli sie zdecydujesz bo farby mogą dać Ci zupełnie inny odcień
ja mam takie obawy co do paznokci, generalnie rzadko robię żele/hybrydy ale tez przed świetami wymyśliłam sobie, że chce mieć ładne paznokcie. No i zrobiłam żele... Po dwóch tyg wyczytałam ze te lampy to zło dla bobo i ze żele tez. Spanikowałam, zdjęłam i nie myśle już o nich
poczekam aż moje pazurki dojdą do siebie (traktuje je odżywka i pilnikiem) i będę je zdobić ładnym czerwonym lakierem, bądź innym klasycznym odcieniem.
Ewa ja przed ciaza obcięłam włosy i nie farbowałam jakieś 7 mc i teraz przed świetami wymyśliłam sobie refleksy blond. Poinformowałam fryzjerkę i poprosiłam o dobór farby do mojego stanu i ona wybrałam farbę z amoniakiem, ale jakaś łagodna wersja bo nic nie śmierdziało i dbaliśmy o dobra wentylacje pomieszczenia. Uważaj na przyjęcie farby jeżeli sie zdecydujesz bo farby mogą dać Ci zupełnie inny odcień