reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
Jest ale też bym nie panikowała z tym bo musiałabyś siedzieć i go wdychać żeby zaszkodziło. Dla spokojnego umysłu zawsze można poprosić manikiurzystkę żeby spiłowała hybrydę a nie moczyła w acetonie.Wioleta93, czy w tym preparacie do ściągania hybryd też jest aceton?
hajduczka
Ja na moje brzucho stosuje Bepanthen - Stretch Mark Cream i jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych rozstępów jak na razie, choć moja skóra jest już bardzo rozciągnięta.
Co do farbowania włosów to kupuję co kilka tygodni farbę bez amoniaku Loreal'a - Prodigy i sama albo wspólnie z mężem nakładam to mazidło Co do długości włosów to jak położna zobaczyła moje od razu mi przypomniała, żebym na porodówkę zabrała jakąś gumkę lub spinki. Niby pierdółka, ale jej brak może zirytować.
Co do farbowania włosów to kupuję co kilka tygodni farbę bez amoniaku Loreal'a - Prodigy i sama albo wspólnie z mężem nakładam to mazidło Co do długości włosów to jak położna zobaczyła moje od razu mi przypomniała, żebym na porodówkę zabrała jakąś gumkę lub spinki. Niby pierdółka, ale jej brak może zirytować.
Evelina89
Ja tez uzywam parmersa. Za glaskanie brzuszka dostalam zjebke od lekarza, wiec staram sie tego nie robic choc uwielbiam przykladac raczki i czuc jak Maluda sie wygina
Wlosy farbuje, mam hybrydy juz dlugo dlugo, moje paznokcie sa w super kondycji. Tylko na porodowce podobno czepiaja sie o paznokcie, wiec od kwietnia chyba robie przerwe.
Gosia dlatego przenioslam sie do luxmedu i juz wiecej nie pojde na nfz, bo szkoda czasu.
Wlosy farbuje, mam hybrydy juz dlugo dlugo, moje paznokcie sa w super kondycji. Tylko na porodowce podobno czepiaja sie o paznokcie, wiec od kwietnia chyba robie przerwe.
Gosia dlatego przenioslam sie do luxmedu i juz wiecej nie pojde na nfz, bo szkoda czasu.
Justyna Siorek
Dlaczego zjebka hm ?????
Wioleta93
Niby nie można głaskać bo można sprowokować skurcze. Ale ja też czasem glaskam ;-)
Justyna Siorek
Pierwsze słyszę
reklama
Mnie to położna o tym masowaniu mówiła, zeby poprostu nie siedzieć i mimowolnie nie jeździć po brzuchu. Tak w sensie cały czas. Ale ręce kładę, zazwyczaj wieczorem jak maleństwo sie wierci, bo uważam ze to zawiązuje jakiś kontakt miedzy nami. I zaczynamy z chłopakiem już mowić do brzucha... Zeby sie oswoiła kruszyna