reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

13x13 może faktycznie jest coś z tym jedzeniem. Trzeba się wziąć po prostu za siebie i tak jak piszesz w tym okresie maluch ma jeszcze trochę miejsca :)
Kameleonleon tez mam wrażenie opuchnietych warg środowych i mam nadzieje, ze to normalne

reklama
A ja dziś się dowiedziałam że robię wigilię na 16 osób a nie dla 4. Ma to jednak plusy bo każdy coś robi i w sumie będzie jedzenia pełno.
Ja mam jutro na 10:40 połówkowe.

ale dużo ludu :) u mnie za czasów malolata byky takie u babci (mama 9 sióstr ) i każdy się zjezdzal z rodzinami i się mogliśmy pomieścić na zmianę jedliśmy he he ;P ale teraz jakos się to wykruszylo :/
Ja chyba idę na wigilie do teściów bo u mamy jest sajgon po remoncie i się nie wyrobi ogarnąć (chhba ,ze mnie zaskoczy) zamówiłam mamie na jutro mycie okien żeby jej pomóc bo sama nic nie mogę :/

trzymam.kciuki za polowkowe , daj znać :-*

Dziewczyny tez miewa cie takie bóle z prawej i lewej strony i takie pulsujace przechodzące przez macice i kość ogonowa? bo się zaczynam martwić :(

U mnie (tzn.u mojej mamy) na wigilii co rocznie jest 12 osób takze zawsze sie więcej szykuje :-)

Ewa miewam niekiedy takie bóle.

Wzięłam nospe właśnie czekam na jej efekt działania. czasem tak zakuje mocno :/ ja z takimi bólami mam nieprzyjemne wspomnienia wiec jak mnie zacznie mocniej i przez dłuższy czas to jadę - niechce niespodzianek :/

Wzięłam nospe właśnie czekam na jej efekt działania. czasem tak zakuje mocno :/ ja z takimi bólami mam nieprzyjemne wspomnienia wiec jak mnie zacznie mocniej i przez dłuższy czas to jadę - niechce niespodzianek :/

Nie no jasne.. bezpieczniej jechać i sie upewnić czy wszystko w porządku niz później nie daj Boze żałować, że nic się nie zrobiło..

reklama
Do góry