Malutka466
Fanka BB :)
Ja wiem, wiem Już miałam przyjemność być na porodówce, ale akcja się zatrzymała ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a no widzisz to już wszystko wiesz! Trzymam kciuki żeby wszystko gładko i szybko poszło!Ja wiem, wiem Już miałam przyjemność być na porodówce, ale akcja się zatrzymała ;/
Ja już urodziłam synka w 38 tygodniu , więc wyszła końcówka kwietnia w szpitalu na raszei właśnie wreszcie doszłam do siebie bo jak dla mnie najgorsze nie były Nocki itp. A wahania emocjonalne! Ale teraz już wszystko wróciło do normy dzisiaj mój synek ma już 3 tygodnie!Majoweczka, ja też jestem z Pzn. I rodzić będę na Polnej. A Ty gdzie?
Oj tak... Mi również się nie pytali o zzo bo stwierdzili ze dobrze znoszę ból, szkoda że nie powiedzieli ze końcówka będzie aż tak masakryczna - bo I faza przy koncowkce to PikuśJa akurat Sw. Rodziny od razu odrzuciła, o reszcie myślałam, co do Raszei to ogólnie jestem zadowolona z porodu aczkolwiek żałuję, że jest tam problem z ZZO, myślę że ze znieczuleniem lepiej bym zniosła poród a tak swoje wycierpiałam. Cóż, wiem już przynajmniej co i jak