reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
A potem szczepicie skojarzonymi czy jak, jak teraz szczepicie engerixem?
właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywo

właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywo

Maui też bym była za odwleczeniem, napisz koniecznie co powie.
A z gruźlicą jak bo to też pierwsza doba...

Maui też bym była za odwleczeniem, napisz koniecznie co powie.
A z gruźlicą jak bo to też pierwsza doba...
Z gruźlica jest tak, ze to jest jedyna dawka w życiu, w UE tylko w Polsce i Bułgarii zdaje się obowiązkowe szczepienie; no właśnie idę z polecenia, więc mam nadzieję, że powie mi prawdę w 4 oczy, a nie to co musi...

zabiorę kalendarz UE- od tego zacznę, żeby oceniła

Kolejne pranie wstawione, a teraz lecę raz dwa do pepco bo mi klamerek brakło :-D a jeszcze czekam na kuriera od rana.. do tej pory nie przyjechał, to mam nadzieję, że akurat nie przyjedzie jak będę w sklepie.

reklama
Maui dziwne trochę to dla mnie... osobiście wolalabym, żeby od początku miało swoje ciuchy. Wiem, że piora to i w ogole, ale mimo to... z resztą sami sobie roboty dokładają :D

Do góry