reklama
U
użytkownik 160
Gość
właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywoA potem szczepicie skojarzonymi czy jak, jak teraz szczepicie engerixem?
kameleonleon
Fanka BB :)
właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywo
Maui też bym była za odwleczeniem, napisz koniecznie co powie.
A z gruźlicą jak bo to też pierwsza doba...
U
użytkownik 160
Gość
Z gruźlica jest tak, ze to jest jedyna dawka w życiu, w UE tylko w Polsce i Bułgarii zdaje się obowiązkowe szczepienie; no właśnie idę z polecenia, więc mam nadzieję, że powie mi prawdę w 4 oczy, a nie to co musi...Maui też bym była za odwleczeniem, napisz koniecznie co powie.
A z gruźlicą jak bo to też pierwsza doba...
zabiorę kalendarz UE- od tego zacznę, żeby oceniła
U
użytkownik 160
Gość
głupio mówić, ale jak go widzę, to nie muszę sobie usilnie przypominać na jakim etapie ciąży jestem a przypominam sobie codziennie...Maui najlepiej to skasuj suwaczek, to wnerwiać nie będzie
szyszunia0803
Fanka BB :)
Jak odkrylam apke w tel to jestem z wami na biezaco. Suwaczka co prawda nie widze ale przynajmniej nie denerwuje mnie to jak was
reklama