Witam i ja z rana;-)
Itucha poważnie od jutra deszcz? Buuu.. to ja tez pędze prać, żebym mogła na balkon wyrzucić, szybciej przeschnie. Dziś będę prasować to co wczoraj sie wypralo. ;-) dzisiaj po południu ide na warsztat z Dorotą Zawadzka z planeta dziecko. Nie wiem jak wysiedze 3h ale będę się starać
Wczoraj miałam taki napięty grafik.. latalam po mieście za różnymi duperelami, ponad 3 godziny mi zeszło, między innymi bylam z siostrą pomóc jej w wyborze wózka, po południu byłam w pracy, bo zadzwonili po mnie,nie mogli sobie poradzić ze sprawozdaniem oświatowym. Kolejne 3 godz mi zeszlo. Jak wróciłam kolo 21 do domu to tak nawalal mnie brzuch i plecy, że myślałam, że na SOR pojade, ale polezalam troche i mi przeszło na szczęście.
Kaylla kciuki za Ciebie zaciskam, wygląda na to, że będziesz naszą prowodytorka ;-)
Tez właśnie sie zastanawialam jak to jest z tym wnioskiem o macierzynski, ale jak mówicie, że to dopiero po porodzie się składa to okej, jest jeszcze czas ;-)
Co do snów to mi ostatnio wróciły erotyczne fantazje.. na szczęście już nie zdradzam sennie męża tylko jego widzę w snach, czasem to aż mi glupio i sie budzę z rumiencami na polikach
U mnie dziś 35t ;-)
A na tel na szczęście nie widzę suwakow, więc sie nie denerwuje
Miłego, słonecznego dzionka ;-)