reklama
ja na wyjście dla dziecka mam taki dresowy pajac a pod spod body i polspiochy no i kocyk. Z córką wychodziłam zimą w styczniu. Położna kazała założyć pajac na to kombinezon i kocyk a i czapka.
Kurczę jakby mnie pod ktg podpięli to na bank jakieś skurcze by się rysowały.
Współczuję katarów
Kurczę jakby mnie pod ktg podpięli to na bank jakieś skurcze by się rysowały.
Współczuję katarów
Malutka466
Fanka BB :)
Ja na razie nic nie wybrałam dla Małego na wyjście.
Ale tu jest fajna podpowiedź: Link do: W co ubrać noworodka wychodząc ze szpitala - konkretne przykłady na wszystkie pory roku | My Sweet Little Precious
Ale tu jest fajna podpowiedź: Link do: W co ubrać noworodka wychodząc ze szpitala - konkretne przykłady na wszystkie pory roku | My Sweet Little Precious
Kasik90 mnie też zbiera na wymioty cały czas.
Paskudne uczucie ;/
U
użytkownik 160
Gość
Pytałam położnej kiedy robić ktg i ona mówi, ze się robi jeśli są skurcze , to się monitoruje czy dziecka serce mimo tych skurczów dobrze pracuje, więc nie robi się profilaktycznie jak rozumiem
Ania_Beata
Maui, ja mam profilaktycznie robione już. Tydzień temu miałam wizytę (31+3 tc). I teraz też będę miała, i przed każdą już wizytą mam być 40 min. wcześniej, żeby najpierw mieć KTG.
Maui mogę??? przepraszam w ten zaebisty kombinezonik z zapinaniem w psy no nie mogłam się powstrzymać słuchaj ostatnio lasce zabrali zasiłek bo -uwaga -siedziała na kawie we własnym salonie jako gość. Stwierdzili że jest w miejscu pracy więc nadzoruje. Nie wiem jak to się w sądzie skończyło ale jazda niezła
Ja rożek biorę taki cienki do szpitala bo... lubię rożi. Jakoś tak wygodnie mi się w tym dziecko układało.
Basi89 jak będzie ciepło to będzie w body albo czymś i kocyk. Wszystko zależy od temperatury... ciężko trafić.
Ktg robi się po terminie porodu codziennie, jeśli jest podejrzenie że są skurcze, ryzyko przedwczesngo porodu, po podaniu zzo, jak poród długo trwa, żeby kontrolować tętnocodzienn. I chyba tyle...
Ja idę spać. Kedwo żyję....
Ja rożek biorę taki cienki do szpitala bo... lubię rożi. Jakoś tak wygodnie mi się w tym dziecko układało.
Basi89 jak będzie ciepło to będzie w body albo czymś i kocyk. Wszystko zależy od temperatury... ciężko trafić.
Ktg robi się po terminie porodu codziennie, jeśli jest podejrzenie że są skurcze, ryzyko przedwczesngo porodu, po podaniu zzo, jak poród długo trwa, żeby kontrolować tętnocodzienn. I chyba tyle...
Ja idę spać. Kedwo żyję....
sylwiaal
dobry wieczór!
trochę mnie tu nie było, ale jakoś przez święta nie miałam ani głowy ani czasu, jedyne co mi się udawało to czytać to co piszecie na chwilę przed snem ale na pisanie już brakowało sił.
Ogółem u nas wszystko dobrze, mała tańcuje i smyra niemiłosiernie jak leżę na lewym boku.
nie wiem tylko czy nie sączą mi się wody, albo to wzmożona wydzielina bo wkładki czasem mam przemoknięte i nawet bieliznę - też tak może macie? jutro wizyta także muszę podpytać czy wszystko jest dobrze.
Współczuje wymiotów
mi się czasem tak odbija że czuje w gardle.. bleee.
co do golenia - dalej walczę z maszynkami :/ też zastanawiałam się nad golarką damską,
bo ciężko mi nogi golić, a ostatnio zaniedbuje nogi więc zarastam jak zwierz
na ból gardła - stosuje grzanki z czosnkiem, mleko z czosnkiem i miodem, ale przeważnie przechodzi mi po lodach.
Ewa piękne dzieła zrobiłaś!
W niedzielkę rozpoczęłyśmy 8miesiąc uroczo! coraz bliżej.
trochę mnie tu nie było, ale jakoś przez święta nie miałam ani głowy ani czasu, jedyne co mi się udawało to czytać to co piszecie na chwilę przed snem ale na pisanie już brakowało sił.
Ogółem u nas wszystko dobrze, mała tańcuje i smyra niemiłosiernie jak leżę na lewym boku.
nie wiem tylko czy nie sączą mi się wody, albo to wzmożona wydzielina bo wkładki czasem mam przemoknięte i nawet bieliznę - też tak może macie? jutro wizyta także muszę podpytać czy wszystko jest dobrze.
Współczuje wymiotów
mi się czasem tak odbija że czuje w gardle.. bleee.
co do golenia - dalej walczę z maszynkami :/ też zastanawiałam się nad golarką damską,
bo ciężko mi nogi golić, a ostatnio zaniedbuje nogi więc zarastam jak zwierz
na ból gardła - stosuje grzanki z czosnkiem, mleko z czosnkiem i miodem, ale przeważnie przechodzi mi po lodach.
Ewa piękne dzieła zrobiłaś!
W niedzielkę rozpoczęłyśmy 8miesiąc uroczo! coraz bliżej.
GosiaLew
Sylwiaal też mam strasznie dużo wydzieliny, tak jak u Ciebie.
Jejku ja dzisiaj adhd jakieś mam. W miejscu usiedzieć nie mogę. Teraz to już nawet sił nie mam, ale cały dzień coś robiłam. Spakowałam do torby to co miałam w domu. Zrobiłam listę wszystkiego ci mi potrzeba i listę zakupów. Poprałam, poprasowałam i jeszcze układałam u Kuby w pokoju w szafkach.
Jejku ja dzisiaj adhd jakieś mam. W miejscu usiedzieć nie mogę. Teraz to już nawet sił nie mam, ale cały dzień coś robiłam. Spakowałam do torby to co miałam w domu. Zrobiłam listę wszystkiego ci mi potrzeba i listę zakupów. Poprałam, poprasowałam i jeszcze układałam u Kuby w pokoju w szafkach.
reklama
sylwia.ka
dobry wieczór!
tez tak mam. nie raz przemokniete wkladki :/