Basia tak tak pisałam na.ogolnym nie wiem czy czytalas to napisze tutaj , ogólnie z Oskarkiem wszystko okej. Morfologia mi spadła - mam tydzień na poprawę jadlospisem (odstawiła mi wszystkie.leki czyli luteina nospe i witaminy ) zostawiła tylko aspargin I provag. 1.kwietnia będę miała ktg ,zdejmowany krążek , gbs w kierunku paciorkowca , powtarzany crp , 8 kwietnia znowu ktg (mówiła ze jak czuje częste napięcia brzucha to jechać do szpitala i sprawdzić czy to nie skurcze -ze nie każdy odczuwa je tak ze np ciągnie od dołu lub zgina w pol) dokładnej daty nie mam.wyznaczonej jeśli chodzi o cc. Mówiła ze we 2-3 tyg (kolo 25 kwietnia ) ale to też zależy od tego kiedy ktg wskaże skurcze (bo chce ciac od razu jak skurcze się pokażą ) tak więc czas pokaże co to będzie i kiedyEwa juz po wizycie?
reklama
Dziewczyny ja też mam.wodnista a no i zapomnialam dopisać ze dziś miałam mniej wód plodowych niż zawsze kazała mi więcej pić (fakt ze prze wizyta wypilam tylko litr a zawsze pije na cały dzień 3 litry - ale i tak musze zwiększyć przyjmowanie płynów )
sylwia.ka
Fanka BB :)
ja to ledwo litr na dzien wypijam.. masakra :/ musze zaczac pic duzo.. tylko nie wiem jak sie do tego zmusic
szyszunia0803
Ja tez malo pije.jakos nie czuje takiej potrzebY.
A na bo l gardla zjadlam loda i mi lepiej
A na bo l gardla zjadlam loda i mi lepiej
kameleonleon
No tez z gardłem lepiej tylko teraz nie mogę oddychac od kataru. Ciężka noc mnie czeka....
kameleonleon
Mój gin mówi że może być gęsta kremowa albo bardziej wodnista ale trzeba sprawdzić ph czy to nie sączące się wody. Wody będą miały ph powyżej 7 i będą bsrwiły papierek lakmusowy na niebiesko lub zielono a wydzielina powinna miec poniżej 7 kwaśna ok 4-5 najlepiej i papierek wtedy jest żółty.aaa i wcale wody nie muszą być podbarwione krwią, komu odeszły to wie że są bezbarwne i bezwonne.
GosiaLew
Kameleonleon mi jak odeszły wody to były podbarwione krwią ale mi chlupnęło wszystko razem z czopem. Jak się sączą to nie muszą być to prawda.
U mnie ja mam raczej znowu jakiegoś grzybka.
W czwartek idę do lekarza to mi sprawdzi.
Ja staram się pić jak najwięcej, wychodzi mi tak 1.5-2 l samej wody dziennie. W nocy też pije, bo mam zawsze sucho w gardle jak idę siusiu.
U mnie ja mam raczej znowu jakiegoś grzybka.
W czwartek idę do lekarza to mi sprawdzi.
Ja staram się pić jak najwięcej, wychodzi mi tak 1.5-2 l samej wody dziennie. W nocy też pije, bo mam zawsze sucho w gardle jak idę siusiu.
Ewa cieszę się, że ok i widzę, że termin na pojawienie się w szpitalu mamy podobny. Tylko ja nie jestem pewna czy tez mnie bedą tak od razu motywować do porodu czy raczej dadzą mi doczekać
Co do wydzieliny, ja mam sporo od początku ciazy. Co do konsystencji to rożnie bywało, ale ostatnio jest wodna i bardzo mleczna.
Co do wody, staram sie pic cały czas. Ale to dopiero w ciazy mi przyszła ta łatwość, wczesniej jakoś tak nie dbałam o to, zeby sie tak stale nawadniać... Jutro polozna i ktg. Mam nadzieje, ze wszystko ok. ostatnio coraz cześciej mam takie dość silne bóle w dole brzucha, jak na okres. Na szczęście puszczają po kilku minutach. Mam nadzieje ze to tylko rozciąganie i rozpychania mojej małej
Co do wydzieliny, ja mam sporo od początku ciazy. Co do konsystencji to rożnie bywało, ale ostatnio jest wodna i bardzo mleczna.
Co do wody, staram sie pic cały czas. Ale to dopiero w ciazy mi przyszła ta łatwość, wczesniej jakoś tak nie dbałam o to, zeby sie tak stale nawadniać... Jutro polozna i ktg. Mam nadzieje, ze wszystko ok. ostatnio coraz cześciej mam takie dość silne bóle w dole brzucha, jak na okres. Na szczęście puszczają po kilku minutach. Mam nadzieje ze to tylko rozciąganie i rozpychania mojej małej
reklama
Malutka466
To ja chyba piję najwięcej. Minimum to 2,5 litra Ale ja i moje kamyczki na nerkach bardzo lubimy pić. Przed ciążą piłam tylko wodę gazowaną, bardzo rzadko niegazowaną. A w ciąży nie mogę patrzeć na gaz w wodzie
Basia, ja też mam bóle w dole brzucha, jak na okres. I czasem czuję te skurcze HB.
Basia, ja też mam bóle w dole brzucha, jak na okres. I czasem czuję te skurcze HB.