kameleonleon
Fanka BB :)
Ja mam taki jakby polarkowy dresik, bluza i spodenki i po spod pajac albo body i ew. kocyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia.ka w polsce ktg robi się od 32 tc
13x13 u mnie każdy katar trwa 3 tygodnie bo zawsze towarzyszy mu zapalenie zatok
U nas z jedzeniem 4-ro latka jest tak że je wszystko co chce bo je dużo i chętnie. Jak coś mu w przedszkolu nie smakuje to nie je – w domu zawsze jest obiad. I nie dziwie się ze mu nie smakuje przedszkolne bo ja doprawiam wszystko dosyć mocno i on lubi te smaki. Zupę zje każdą oprócz czosnkowej, owoce wszystkie a w lecie na działce to wszystkie krzaczki agrestu opędzlowane przez niego. Pije glownie wode – czasem soki, lubi nawet herbatki takie zaparzane - malinowa, truskawkowa.
Starszak urodzony w listopadzie więc kombinezon byl konieczny na wyjście a teraz wszystko zależy od pogody. W maju to zarowno moze być 10 stopni i deszcz jak i 35 stopni i upał.
Ja mimo skierowania wpisanego w ksiazke ciazy nie mialam zrobionego.. ale to byl 27tc..Sylwia.ka wcześniej też robia, bo miałam robione, ale od którego to nie wiem