reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Sylwia.ka w polsce ktg robi się od 32 tc

13x13 u mnie każdy katar trwa 3 tygodnie bo zawsze towarzyszy mu zapalenie zatok

U nas z jedzeniem 4-ro latka jest tak że je wszystko co chce bo je dużo i chętnie. Jak coś mu w przedszkolu nie smakuje to nie je – w domu zawsze jest obiad. I nie dziwie się ze mu nie smakuje przedszkolne bo ja doprawiam wszystko dosyć mocno i on lubi te smaki. Zupę zje każdą oprócz czosnkowej, owoce wszystkie a w lecie na działce to wszystkie krzaczki agrestu opędzlowane przez niego. Pije glownie wode – czasem soki, lubi nawet herbatki takie zaparzane - malinowa, truskawkowa.

Starszak urodzony w listopadzie więc kombinezon byl konieczny na wyjście a teraz wszystko zależy od pogody. W maju to zarowno moze być 10 stopni i deszcz jak i 35 stopni i upał.

Sylwia.ka w polsce ktg robi się od 32 tc

13x13 u mnie każdy katar trwa 3 tygodnie bo zawsze towarzyszy mu zapalenie zatok

U nas z jedzeniem 4-ro latka jest tak że je wszystko co chce bo je dużo i chętnie. Jak coś mu w przedszkolu nie smakuje to nie je – w domu zawsze jest obiad. I nie dziwie się ze mu nie smakuje przedszkolne bo ja doprawiam wszystko dosyć mocno i on lubi te smaki. Zupę zje każdą oprócz czosnkowej, owoce wszystkie a w lecie na działce to wszystkie krzaczki agrestu opędzlowane przez niego. Pije glownie wode – czasem soki, lubi nawet herbatki takie zaparzane - malinowa, truskawkowa.

Starszak urodzony w listopadzie więc kombinezon byl konieczny na wyjście a teraz wszystko zależy od pogody. W maju to zarowno moze być 10 stopni i deszcz jak i 35 stopni i upał.

tutaj od 36 bodajze....

lapie mnie cos. kaszel mam i nie moge odkaszlec bo od razu brzuch sciska :/ drapie... ehh :( glowa jakas inna.. do niczego sie czuje...

Becik a rożek to to samo.
5 lat temu nie było otulaczki itp. A niby to aż tak dawno nie było.

Ktg robią w ciąży nawet wcześniej, tylko najwyżej raz dziennie. A po 35 tc to dwa razy dziennie. Ja tak miałam jak leżałam z synem.

Dzisiaj znajoma mi mówiła, żebym brała od razu skierowanie do szpitala od diabetolga jak mi cukry zaczną spadać.

reklama
Ja jeszcze ani razu ktg nie miałam robionego, może jutro coś lekarz na ten temat mi powie.

Kameleon ojj to coś Cię rozbiera ;/ nie fajnie.

Ja mam dzisiaj mega leniwy dzień, nie dość że leżałam w piżamie do jakiejś 12:00, to jeszcze teraz sobie drzemke ucięłam po południu. I znowu mnie mierzi w żołądku, obawiam się, że będę mieć w nocy powtórek z rozrywki ;/

Do góry