Brownie1992
Moderator
A to całkiem spoko cena. ZamawiamNoo, strasznie słabo... easy@home miałam z Amazona za bodajże 45 zł. 20 owulaków i 5 ciążowych
A nie, sorry nie mogę mam karton ciążowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to całkiem spoko cena. ZamawiamNoo, strasznie słabo... easy@home miałam z Amazona za bodajże 45 zł. 20 owulaków i 5 ciążowych
Jeśli chodzi o owulaki, w jakich godzinach robicie? Poranny mocz nie za bardzo, a w pracy nie chcę sikam dopiero po 16 i później po 21. A może powinnam jakoś wcześniej?
Trzymam kciukiDzień dobry. Mnie strasznie boli głowa..zastanawiam się czy to może od leków na przeczyszczenie, które mi dali jakbym miała.olbrzymiego kaca.
Trzymajta kciuki! Miłego dnia
Najgorzej jest w weekendy z temperaturą, najważniejsze to nauczyć się od razu po tym zasypiać A owulaki to lubię robić, lubię sikać na testy XDJeśli chodzi o te testy owulacyjne i mierzenie temp to ja już straciłam zapał po dwóch miesiącach
Nie chce mi się tego robić
Ja robie z tzw drugiego siku. A potem im bliżej piku tym częściej to powtarzam popołudniu/wieczorem, ale najpierw sikam do kieliszka i jak siuśki sa blade to nie robię.Jeśli chodzi o owulaki, w jakich godzinach robicie? Poranny mocz nie za bardzo, a w pracy nie chcę sikam dopiero po 16 i później po 21. A może powinnam jakoś wcześniej?
Ja zwykle z trzecich sików koło 13. Nocne odpada, a potem rano do sniadania dużo pije i nie ma sensu.Jeśli chodzi o owulaki, w jakich godzinach robicie? Poranny mocz nie za bardzo, a w pracy nie chcę sikam dopiero po 16 i później po 21. A może powinnam jakoś wcześniej?
ja jako, że pracuję z domu to robię ok 10 i później wieczorem ok 20Jeśli chodzi o owulaki, w jakich godzinach robicie? Poranny mocz nie za bardzo, a w pracy nie chcę sikam dopiero po 16 i później po 21. A może powinnam jakoś wcześniej?