reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Na którą masz dzisiaj monitoring?
Dawaj znać jak sytuacja!
Już byłam. Pęcherzyk z lewego 15 mm, z prawego 9 mm. Endo 7 mm. Przemiła lekarka dzis robiła usg. W moim przypadku stymulacja jest bezsensu. Nie mam wiecej pecherzykow na niej.... No i powiedziała, że widzi polipa na endometrium więc koniecznie ta histero. Mam sobie dać 3 cykle po histero, a potem skierowała do dr Janeczko plus immunologia obowiązkowo.

Już byłam. Pęcherzyk z lewego 15 mm, z prawego 9 mm. Endo 7 mm. Przemiła lekarka dzis robiła usg. W moim przypadku stymulacja jest bezsensu. Nie mam wiecej pecherzykow na niej.... No i powiedziała, że widzi polipa na endometrium więc koniecznie ta histero. Mam sobie dać 3 cykle po histero, a potem skierowała do dr Janeczko plus immunologia obowiązkowo.
brzmi jak całkiem dobry plan 🤞

a ja chciałam powiedzieć, że krótko przed moim Starym spotykałam się z policjantem, 7 lat starszym. Do tej pory jak o nim pomyślę to mam motyle w brzuchu... 😅
Mnie kręcą mundury 🙈 i to bardzo! Często mówię mężowi żeby wrócić z roboty w mundurze ale on tak go nienawidzi, że mi odpowiada, że wróci ale z takim całym uyebanym 😁

reklama
kurde, szkoda, że ta stymulacja nie daje drugiego pęcherzyka. Ale jeden wystarczy 😎

Do góry