reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
serio. Uwielbiam niemiecki. Zastanawiam się właśnie, czy się nie zapisać na podyplomowkę z nim zwiazaną
Ja maturę zdawałam z niemca, i na studiach też niemiecki, od podstawówki niemiecki... z kraju wyjechałam świeżo po studiach do Anglii😁 angielski tylko w gimbazie i w sredniej , i to po macoszemu traktowałam , bo zawsze wiodący język niemiecki , i teraz już mało pamiętam 🤷‍♀️😁
KIedyś lubiłam niemiecki i lubiłam się go uczyć😆

reklama
Też kocham niemiecki. Ich spreche Deutsch. Jestem po germie 🤣
Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastym 😆
P.S. zdawałam maturę z niemca, mam rodzinę niemieckojęzyczną, ale nie cierpię tego języka.

Do góry