reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ej, nie wiem czy pamiętacie czy nie, ale ja nie mam w domu telewizji. A teraz jestem u Mamy i tv jest włączony. I cały czas mam odruch skipowania reklam 🤣🤣🤣 I za każdym razem jak wezmę pilot do ręki i uświadamiam sobie, że to tak nie działa to się zastanawiam jakim cudem ludzie mogą oglądać telewizję 🙈😂

reklama
Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastym 😆
P.S. zdawałam maturę z niemca, mam rodzinę niemieckojęzyczną, ale nie cierpię tego języka.
ale właśnie przecież Schmetterling to jest takie piękne słowo 😍

Ale spoko, rozumiem, jak się uczyłam do C2 i gadałam do kotów po niemiecku, to mąż mówił, że to brzmi jakbym wydawała im rozkaz rozstrzelania go 😂

Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastym 😆
P.S. zdawałam maturę z niemca, mam rodzinę niemieckojęzyczną, ale nie cierpię tego języka.
"mówienie drutem kolczastym" 🤣🤣❤️ Jezu, dokładnie tak jest! 😅

Widzę, że jesteście zajęte w to piątkowe popołudnie 😉 A ja mam ogromną potrzebę gadania (aktywowało mnie po tym stresie) i powiem Wam, że tak mi dzisiaj ulżyło, że aż coś 😊 Nie ważne co będzie we wtorek, ale wielki kamień spadł mi z serca 😊

Widzę, że jesteście zajęte w to piątkowe popołudnie 😉 A ja mam ogromną potrzebę gadania (aktywowało mnie po tym stresie) i powiem Wam, że tak mi dzisiaj ulżyło, że aż coś 😊 Nie ważne co będzie we wtorek, ale wielki kamień spadł mi z serca 😊
ja jeszcze póki nie śpię mogę gadać :D ale chce wytrzymać normalnie do nocy, bo jak teraz pójdę spać to obudze się o 2 czy coś :D

reklama
Do góry