reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ej, nie wiem czy pamiętacie czy nie, ale ja nie mam w domu telewizji. A teraz jestem u Mamy i tv jest włączony. I cały czas mam odruch skipowania reklam 🤣🤣🤣 I za każdym razem jak wezmę pilot do ręki i uświadamiam sobie, że to tak nie działa to się zastanawiam jakim cudem ludzie mogą oglądać telewizję 🙈😂

reklama
Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastym 😆
P.S. zdawałam maturę z niemca, mam rodzinę niemieckojęzyczną, ale nie cierpię tego języka.
ale właśnie przecież Schmetterling to jest takie piękne słowo 😍

Ale spoko, rozumiem, jak się uczyłam do C2 i gadałam do kotów po niemiecku, to mąż mówił, że to brzmi jakbym wydawała im rozkaz rozstrzelania go 😂

Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastym 😆
P.S. zdawałam maturę z niemca, mam rodzinę niemieckojęzyczną, ale nie cierpię tego języka.
"mówienie drutem kolczastym" 🤣🤣❤️ Jezu, dokładnie tak jest! 😅

Widzę, że jesteście zajęte w to piątkowe popołudnie 😉 A ja mam ogromną potrzebę gadania (aktywowało mnie po tym stresie) i powiem Wam, że tak mi dzisiaj ulżyło, że aż coś 😊 Nie ważne co będzie we wtorek, ale wielki kamień spadł mi z serca 😊

Widzę, że jesteście zajęte w to piątkowe popołudnie 😉 A ja mam ogromną potrzebę gadania (aktywowało mnie po tym stresie) i powiem Wam, że tak mi dzisiaj ulżyło, że aż coś 😊 Nie ważne co będzie we wtorek, ale wielki kamień spadł mi z serca 😊
ja jeszcze póki nie śpię mogę gadać :D ale chce wytrzymać normalnie do nocy, bo jak teraz pójdę spać to obudze się o 2 czy coś :D

reklama
Do góry