nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Testuję ostatniego dnia, ale nie mam nic przeciwko wcześniejszemu założenia nowego wątku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty też trzonujesz przecieżTy w weekendy gorsze rzeczy robisz
Bardzo ładne, ja nie miałam niestety, może ktoś inny pomożeDziewczyny, znalazłam piękne buty czy zamawiałyście coś kiedyś z tej strony? Macie jakieś opinie?
Czarne wężowe czółenka Ashanti skóra włoska | SAWAY
Modne czarne czółenka Aklima. Uszyte z naturalnej włoskiej skóry. Obcas ma wysokość 8 cm. Produkcja POLSKA. Sprawdź!www.saway.pl
aż się oplułamTy też trzonujesz przecież
Ja maturę zdawałam z niemca, i na studiach też niemiecki, od podstawówki niemiecki... z kraju wyjechałam świeżo po studiach do Anglii angielski tylko w gimbazie i w sredniej , i to po macoszemu traktowałam , bo zawsze wiodący język niemiecki , i teraz już mało pamiętamserio. Uwielbiam niemiecki. Zastanawiam się właśnie, czy się nie zapisać na podyplomowkę z nim zwiazaną
Trzymam kciuki. Relacja na żywo koniecznieZa 1,5h będę wiedziała co tam u moich jajników mam nadzieję, że mnie nie zawiodą
Wyhodowały na pewno piękne pęcherzykiZa 1,5h będę wiedziała co tam u moich jajników mam nadzieję, że mnie nie zawiodą
Jak można kochać język, w którym na takie piękne kolorowe stworzonko jak motylek mówią Schmetterling! Nie wiem jak może się komuś podobać mówienie drutem kolczastymTeż kocham niemiecki. Ich spreche Deutsch. Jestem po germie