AScarlett
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Do jutra zostaje u Mamy, więc jeśli @ nie przyjdzie to w niedzielę rano zrobię.Wczoraj
A Ty?
No to super.Dla mnie super ważne jest, że już jestem po tym egzaminie i mam poczucie, że zrobiłam wszystko co mogłam Ale najważniejsze, że przyjechałam do Mamy, czekam aż wróci z pracy, jeszcze zaraz skoczę po jakieś kwiatki
Jeszcze nie. Ale myślę, że teraz jak stres zaczął schodzić to się rozkręci.
A jak u Ciebie?
Se poczekacie tak jak jaTeż nie...
Teoretycznie "kalendarzykowo" dzisiaj powinien być także czekam
Moja teściowa po ciąży bliźniaczej jednojajowej zaszła w ciążę bliźniaczą dwujajową.Ciążę dwujajowe to cecha dziedziczna, a raczej mnogie owulacje. Ciąże bliźniacze jednojajowe to los.
Mój kolega z pracy poprzedniej miał kumpla. Ślub, ciąża - on chciał synka. Wyszła ciąża bliźniacza, 2 dziewczynki. Postanowili spróbować 2 raz. Bach - ciąża - bliźniacza - 2 dziewczynkiMoja teściowa po ciąży bliźniaczej jednojajowej zaszła w ciążę bliźniaczą dwujajową.
To jest ewenementMoja teściowa po ciąży bliźniaczej jednojajowej zaszła w ciążę bliźniaczą dwujajową.