Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jowita uwielbiam i chcialam dla Młodej... ale mężu nienawidzi i nici z tego ;(W tych jest gdzieś
Ale dumny z siebie, kochanyMój dziś przyniósł 3 myszy
Mysz numer 1. Duża. Nie zjadła
Moje kiciory przyniosły ostatnio ptaszka. Myślałam że jest martwy, a on ożył i latał po domu nie mogłam złapać tego małego fruwajka... w końcu wlecial do łazienki i tam mi sie udało. Nawet śladu po zlapaniu nie miał, nie wiem jak ten kot go zlapal i przyniósl bezpiecznieKot moich rodziców kiedyś im przyniósł do domu ptaka, tylko jak go wypuścił z paszczy to się okazało, że jeszcze latał i zaczął im się biedny obijać o ściany i zostawiać krwawe ślady
właśnie się zastanawiam, czy kojarzę jakiegoś posta o jakiejś płycie, na którego byś mogła odpowiadać
Post o herbatce na odchudzaniewłaśnie się zastanawiam, czy kojarzę jakiegoś posta o jakiejś płycie, na którego byś mogła odpowiadać
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji cieszę się ze moje są niewychodzaceMoje kiciory przyniosły ostatnio ptaszka. Myślałam że jest martwy, a on ożył i latał po domu nie mogłam złapać tego małego fruwajka... w końcu wlecial do łazienki i tam mi sie udało. Nawet śladu po zlapaniu nie miał, nie wiem jak ten kot go zlapal i przyniósl bezpiecznie