reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Nayebałyście ponad 30 stron odkąd mnie nie było. Jestem z Was dumna ❤️
Ja dzisiaj znowu na rowerze, ale wyjechałam wczesniej i na spokojnie rozruszałam się z samego rana ;)

@Avy trzymam ✊✊✊ ale wiem, że to tylko formalność ;)

Za rok wszystkie będziemy świętowały razem dzień matki ❤️ Miłego dnia

Mi się dziś śniły dwie kreski, ale u mnie to żadna szczęśliwa przepowiednia na czerwcowy cykl 😃🥲
Mówię ostatnio do Starego, że śniło mi się, że mi zęby wypadały. I wiesz co to znaczy? Że rozwiąże się mój poważny długoletni problem ;) A on do mnie "Jak długo szukałaś tego w internecie? Pewnie przewertowałas wszystkie senniki aż coś podeszło" 🤣🤣

Dzień dobry dziewczyny. Nayebałyście ponad 30 stron odkąd mnie nie było. Jestem z Was dumna ❤️
Ja dzisiaj znowu na rowerze, ale wyjechałam wczesniej i na spokojnie rozruszałam się z samego rana ;)

@Avy trzymam ✊✊✊ ale wiem, że to tylko formalność ;)

Za rok wszystkie będziemy świętowały razem dzień matki ❤️ Miłego dnia
Ja świętuję już dziś 🥳
Wiadomo chciałabym być mamą ale póki nie jestem to doceniam, że mam najlepszą mamę na świecie ❤️ i spędzę z nią dzień

Mnie wie dziś śniła kocia kupa 🤣🤷‍♀️

Poo Caca GIF

reklama
Do góry