reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Nayebałyście ponad 30 stron odkąd mnie nie było. Jestem z Was dumna ❤️
Ja dzisiaj znowu na rowerze, ale wyjechałam wczesniej i na spokojnie rozruszałam się z samego rana ;)

@Avy trzymam ✊✊✊ ale wiem, że to tylko formalność ;)

Za rok wszystkie będziemy świętowały razem dzień matki ❤️ Miłego dnia

Mi się dziś śniły dwie kreski, ale u mnie to żadna szczęśliwa przepowiednia na czerwcowy cykl 😃🥲
Mówię ostatnio do Starego, że śniło mi się, że mi zęby wypadały. I wiesz co to znaczy? Że rozwiąże się mój poważny długoletni problem ;) A on do mnie "Jak długo szukałaś tego w internecie? Pewnie przewertowałas wszystkie senniki aż coś podeszło" 🤣🤣

Dzień dobry dziewczyny. Nayebałyście ponad 30 stron odkąd mnie nie było. Jestem z Was dumna ❤️
Ja dzisiaj znowu na rowerze, ale wyjechałam wczesniej i na spokojnie rozruszałam się z samego rana ;)

@Avy trzymam ✊✊✊ ale wiem, że to tylko formalność ;)

Za rok wszystkie będziemy świętowały razem dzień matki ❤️ Miłego dnia
Ja świętuję już dziś 🥳
Wiadomo chciałabym być mamą ale póki nie jestem to doceniam, że mam najlepszą mamę na świecie ❤️ i spędzę z nią dzień

Mnie wie dziś śniła kocia kupa 🤣🤷‍♀️

Poo Caca GIF

reklama
Do góry