Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak często mam ;/Mi się dziś śniły dwie kreski, ale u mnie to żadna szczęśliwa przepowiednia na czerwcowy cykl
Mówię ostatnio do Starego, że śniło mi się, że mi zęby wypadały. I wiesz co to znaczy? Że rozwiąże się mój poważny długoletni problem A on do mnie "Jak długo szukałaś tego w internecie? Pewnie przewertowałas wszystkie senniki aż coś podeszło"Mi się dziś śniły dwie kreski, ale u mnie to żadna szczęśliwa przepowiednia na czerwcowy cykl
Ja świętuję już dziśDzień dobry dziewczyny. Nayebałyście ponad 30 stron odkąd mnie nie było. Jestem z Was dumna
Ja dzisiaj znowu na rowerze, ale wyjechałam wczesniej i na spokojnie rozruszałam się z samego rana
@Avy trzymam ale wiem, że to tylko formalność
Za rok wszystkie będziemy świętowały razem dzień matki Miłego dnia
To nie mama, to PaniCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?