Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kłaczek? xDMój jeden kot zawsze idzie rzygac na łóżko. Kiedyś męża obudziło coś jakiegoś ciepłego na nogach ja już jestem wyczulona i budzę się jak tylko słyszę jak zaczyna intensywnie przełykać ślinę, jeszcze przed tym typowym dźwiękiem jak się cofa
dostałam od koleżanki horieny, bo ona już nie potrzebuje i zużyję je, żeby się nie zmarnowały, ale czarno to widzę xd no chyba, że znowu będę myślała, że nie mam owulacji i zajdę w ciążę jak poprzednio xdd
Uwielbiam koty. Mialam Lunę, została z moją mamą jak wyjechałam na studia. Odeszła już ponad 2 lata temu
A mój mąż twierdzi ze ma alergie na koty Ja twierdzę, że ich nie lubi i szuka wymówek, ale cóż.. I tak póki co zbyt często wyjeżdżamy żeby mieć zwierzała.
A trzon… i tak nie wiecie jaką, bo się zdjęcie nie dodałoO Matyldo! Jak ja kocham tą płytę!!!!!
właśnie się zastanawiam, czy kojarzę jakiegoś posta o jakiejś płycie, na którego byś mogła odpowiadaćA trzon… i tak nie wiecie jaką, bo się zdjęcie nie dodało
Miałam to samo, wiec cofalam i wydedukowalam ze chodzi o plyte ze ścieżką dźwiękową z filmu The Iceman.właśnie się zastanawiam, czy kojarzę jakiegoś posta o jakiejś płycie, na którego byś mogła odpowiadać