AScarlett
Moderator
Ja wolę jak już to plażęEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wolę jak już to plażęEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
ja tez wole basenEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
Mam nadzieję, że wszystko się wam poukłada jak najlepiej… przytulamHej, jestem odrętwiała emocjonalnie po ostatnim info od męża, że na razie nie chce się starać i też coś we mnie pękło w tym aspekcie... nawet nie mam siły/chęci jakoś bardzo drążyć tego tematu, ale prawdopodobnie chodzi najbardziej o wypalenie seksem staraczkowym, bo nawet przy ostatnim seksie zapytał, czy "mam ochotę czy to dni płodne"... więc na razie stopuje/pauzuje - cholera wie jak to nazwać, seks bez zabezpieczenia jest, ale nawet nie chce wiedzieć czy owu była czy nie i kiedy będzie... więc będę testować po prostu jak okres by się spóźniał. Ale w takiej atmosferze, to aż strach płodzić to dziecię ;D
Postanowiłam też pójść na terapię i poukładać to sobie wszystko... bo jednak 4 lata minęły i z jednej strony czuję ogromną presję czasu, ale z drugiej kryzys małżeński wisi w powietrzu ostry... więc... czas się skupić chyba na sobie i relacji.
No ja też wolę plażę, szum falEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
To zależy jakiej plażyEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
No wlasnie plaża ladna a ja wolę basen może dlatego, ze plaże ogladalam x razy, a basen to dla mnie jakis luksus xDTo zależy jakiej plaży
Jak są rybki pół metra od brzegu to plaża, a jak woda feeeee to po co komu ten piasek wszędobylski
Team plażaEj dobra, chce wiedzieć, czy jestem jedyna osoba na świecie (tak podejrzewam), ktora woli chillowac przy basenie niż na plaży?
Ja tego nie dokończyłam oglądać, dla mnie za ciężki jakiś ten serialJa z netflixa polecam Sposób na morderstwo
Najważniejsze czuć się luksusowo korzystaj do ostatniej minutyNo wlasnie plaża ladna a ja wolę basen może dlatego, ze plaże ogladalam x razy, a basen to dla mnie jakis luksus xD
Nie jestem znawczynią, od razu zaznaczam i jeśli coś źle napiszę, to niech mnie ktoś poprawi. Jeśli to badania robione w 3 dc , to wydaje mi się, że testosteron, prolaktyna , estradiol dobry, bo mieści się w normie.Dziewczyny, nadrabiam. Mam wyniki z dzisiaj. Proszę Was- mądre głowy o interpretację. Prolaktyna w zeszłym miesiącu prawie 33, wiec spadła, tylko tyle jestem w stanie odczytać, bo na reszcie się nie znam. AMH będzie w poniedziałek. Zobacz załącznik 1530176