reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Hej, jestem odrętwiała emocjonalnie po ostatnim info od męża, że na razie nie chce się starać i też coś we mnie pękło w tym aspekcie... nawet nie mam siły/chęci jakoś bardzo drążyć tego tematu, ale prawdopodobnie chodzi najbardziej o wypalenie seksem staraczkowym, bo nawet przy ostatnim seksie zapytał, czy "mam ochotę czy to dni płodne"... więc na razie stopuje/pauzuje - cholera wie jak to nazwać, seks bez zabezpieczenia jest, ale nawet nie chce wiedzieć czy owu była czy nie i kiedy będzie... więc będę testować po prostu jak okres by się spóźniał. Ale w takiej atmosferze, to aż strach płodzić to dziecię ;D

Postanowiłam też pójść na terapię i poukładać to sobie wszystko... bo jednak 4 lata minęły i z jednej strony czuję ogromną presję czasu, ale z drugiej kryzys małżeński wisi w powietrzu ostry... więc... czas się skupić chyba na sobie i relacji.
Mam nadzieję, że wszystko się wam poukłada jak najlepiej… przytulam 🥺🤗

reklama
Dziewczyny, nadrabiam. Mam wyniki z dzisiaj. Proszę Was- mądre głowy o interpretację. Prolaktyna w zeszłym miesiącu prawie 33, wiec spadła, tylko tyle jestem w stanie odczytać, bo na reszcie się nie znam. AMH będzie w poniedziałek. Zobacz załącznik 1530176
Nie jestem znawczynią, od razu zaznaczam i jeśli coś źle napiszę, to niech mnie ktoś poprawi. Jeśli to badania robione w 3 dc , to wydaje mi się, że testosteron, prolaktyna , estradiol dobry, bo mieści się w normie.
Odnośnie lh i fsh to ważny jest stosunek tych dwóch , i powinien on oscylować w granicy 1.

Ale to już najlepiej , żeby lekarz zweryfikował mając w tle historię Twoją i komplet badań plus wywiad, on te wszystkie kropki połączy na pewno.

Do góry