Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie jeszcze nie doszliśmy do drugiego. Na razie pierwszy fajnyO ile pierwszy sezon spoko to drugi dno na maksa.... Śmiać mi się chciało bardziej z tych krat w domu, spisków... za bardzo ich fantazja poniosła
Dlatego sikałabym jutro nadal. I jeszcze beta <0,2 nie <0,1 trzeba sprawdzać.trochę mnie to zgubiło bo na 4 testach różnych firm fabryczne
Wczoraj się koleżanka z pracy śmiała czy przy budowie domu się nie pokłóciliśmy z mężem bo to niby taka straszna próba dla związku...Niestety, niepłodność jest strasznie nierozumiana, ignorowana... no trudna no.
Ważne, że trzymasz rękę na pulsie, Wasz związek jest najważniejszy. Jesteś dzielna i jestem przekonana, że sobie poradzicie. A kryzysy zdążają się każdemu, po prostu Twój mąż potrzebuje trochę czasu. Tulę Cię mocno!
Prawda. Budowa to mały pikuśWczoraj się koleżanka z pracy śmiała czy przy budowie domu się nie pokłóciliśmy z mężem bo to niby taka straszna próba dla związku...
To sobie pomyślałam co Ty dziewczyno wiesz o próbach. Budowa to było małe góvno.
Moi teściowe też byli w zeszłym roku z exim w Turcji i było wszystko w porządkuMy lecieliśmy z tego Exim Tours do Hiszpanii i wszystko było spoko
Póóźnopewnie koło 18