reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Niestety, niepłodność jest strasznie nierozumiana, ignorowana... no trudna no.
Ważne, że trzymasz rękę na pulsie, Wasz związek jest najważniejszy. Jesteś dzielna i jestem przekonana, że sobie poradzicie. A kryzysy zdążają się każdemu, po prostu Twój mąż potrzebuje trochę czasu. Tulę Cię mocno! 💚
Wczoraj się koleżanka z pracy śmiała czy przy budowie domu się nie pokłóciliśmy z mężem bo to niby taka straszna próba dla związku...
To sobie pomyślałam co Ty dziewczyno wiesz o próbach. Budowa to było małe góvno.

Dziewczyny, nadrabiam. Mam wyniki z dzisiaj. Proszę Was- mądre głowy o interpretację. Prolaktyna w zeszłym miesiącu prawie 33, wiec spadła, tylko tyle jestem w stanie odczytać, bo na reszcie się nie znam. AMH będzie w poniedziałek.
IMG_6916.jpeg

Wczoraj się koleżanka z pracy śmiała czy przy budowie domu się nie pokłóciliśmy z mężem bo to niby taka straszna próba dla związku...
To sobie pomyślałam co Ty dziewczyno wiesz o próbach. Budowa to było małe góvno.
Prawda. Budowa to mały pikuś 😉
Jak mój wczoraj wrócił z pracy i zobaczył moją minę to pyta co się stało, czy stres przed egzaminem mi się załączył czy co. Więc mówię mu, że gorzej. A on po chwili namysłu jak już załapał o co chodzi: "nie przejmuj się, zrobimy in vitro".

reklama
Do góry