marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Taki test i plytkowy nord test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natura czasem potrafi zadziwić2 dz po.. chyba aż taka rakieta to nie jest.
nie pisz takich rzeczy, bo ktoś postronny przeczyta, weźmie na poważnie, a później będzie opowiadał, że miał implantacje w 2dpoNatura czasem potrafi zadziwić
Hello baby, nord test i pre test. Wszystkie mają wyraźną fabryczną niestety. Polecam paskowe premom i sprawdzac strumieniowymi pink.Taki test i plytkowy nord test
Bardzo podoba mi się to określenie" przebijchuj" I takie neologizmy popieramdopóki Ty tego testu na własne oczy nie zobaczysz i nie zobaczysz na nim przebijchuja, to nie uwierzę, że go nie ma koleżanka może nie mieć takiej wprawy jak my
Almette w aptece? Jakaś wielobranżowaJa mam koleżankę z liceum w labie. Sama nie ma dzieci i wnioskuje, że również boryka się z problemem niepłodności bądź jakąs chorobą. Nigdy nei pytałam, ona tez nie. Ale była mojego męża pracuje w aptece i omijam ją szerokim lukiem, tym bardziej jak miałam kupić almette czy ovitrelle
Ja nie widzęA Teraz
TurbocolaStary się uczy obsługiwać gimbala żeby mi robić ekstra foty i zaraz ciśniemy na miasto póki co bardzo mi się Lizbona podoba po wczorajszym wieczorno nocnym zwiedzaniu a sama podróż mimo opóźnienia 2h i bombelka za plecami umilona turbocolą więc też git
Absolutnie butelki nie wyrzucą więc śmiało zabieraj