reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

20230525_104742.jpg

reklama
Ja proszę o kciuki, bym miała dzisiaj owu 😁 temperatura na razie współpracuje, bo mi dzień przed owu rośnie na pik lh, a w dzień owu mam spadek. Niestety nie wiem jak owulaki, bo wczoraj w tych poszukiwaniach clo zrobiłam 5 owulakow, ale w wirze walki o 4 zapomniałam i dwa pierwsze zapomniane mi ściemniały do pozytywnych, ale babyplany po wyschnięciu trochę ciemnieją i nie wiem, czy faktycznie były pozytywne. Późniejsze już były jaśniejsze i nawet te dwa popołudniowe, o których też zapomniałam 😅 nie ściemniały już do pozytywnego. Teraz czekam na owulaka prawdy 😅 ale jakby była dzisiaj, to bym idealnie trafiła z seksem, bo był wczoraj, a wcześniej w poniedziałek, czyli idealnie dzień przerwy i dzień przed owu 😍 czekam aż jutrzejsze usg prawdę mi powie 😅
popraw jeszcze dziś 😈

Ja proszę o kciuki, bym miała dzisiaj owu 😁 temperatura na razie współpracuje, bo mi dzień przed owu rośnie na pik lh, a w dzień owu mam spadek. Niestety nie wiem jak owulaki, bo wczoraj w tych poszukiwaniach clo zrobiłam 5 owulakow, ale w wirze walki o 4 zapomniałam i dwa pierwsze zapomniane mi ściemniały do pozytywnych, ale babyplany po wyschnięciu trochę ciemnieją i nie wiem, czy faktycznie były pozytywne. Późniejsze już były jaśniejsze i nawet te dwa popołudniowe, o których też zapomniałam 😅 nie ściemniały już do pozytywnego. Teraz czekam na owulaka prawdy 😅 ale jakby była dzisiaj, to bym idealnie trafiła z seksem, bo był wczoraj, a wcześniej w poniedziałek, czyli idealnie dzień przerwy i dzień przed owu 😍 czekam aż jutrzejsze usg prawdę mi powie 😅
trzymam kciuki za jajeczko, niech współpracuje ❤️

Szczerze? Zadzwoniłabym do kierowniczki, właśniciciela apteki. Farmaceute też obowiązuje dochowanie tajemnicy tak samo jak lekarza.
Moja koleżanka poszła kiedyś na masaż leczniczy do takiej znajomej, później przyjaciółki tej „masażystki” opowiadały znajomym, że ta koleżanka ma przykurcz mięśni 😳

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry