reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja proszę o kciuki, bym miała dzisiaj owu 😁 temperatura na razie współpracuje, bo mi dzień przed owu rośnie na pik lh, a w dzień owu mam spadek. Niestety nie wiem jak owulaki, bo wczoraj w tych poszukiwaniach clo zrobiłam 5 owulakow, ale w wirze walki o 4 zapomniałam i dwa pierwsze zapomniane mi ściemniały do pozytywnych, ale babyplany po wyschnięciu trochę ciemnieją i nie wiem, czy faktycznie były pozytywne. Późniejsze już były jaśniejsze i nawet te dwa popołudniowe, o których też zapomniałam 😅 nie ściemniały już do pozytywnego. Teraz czekam na owulaka prawdy 😅 ale jakby była dzisiaj, to bym idealnie trafiła z seksem, bo był wczoraj, a wcześniej w poniedziałek, czyli idealnie dzień przerwy i dzień przed owu 😍 czekam aż jutrzejsze usg prawdę mi powie 😅
hope yes GIF by KingfisherWorld

Niech się tak stanie!!!
To już 3 cykl od włączenia clo?

W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula 🤡), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom. ☹️
U mnie już mąż zrezygnował. Można dzielić ale to kosmiczne oplaty na miesiąc. Jak HBO 20 zl, skyshowtime 13, Disney też koło 20... a tu wyjdzie ze 100. Przegięłi...

reklama
Do góry