reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja proszę o kciuki, bym miała dzisiaj owu 😁 temperatura na razie współpracuje, bo mi dzień przed owu rośnie na pik lh, a w dzień owu mam spadek. Niestety nie wiem jak owulaki, bo wczoraj w tych poszukiwaniach clo zrobiłam 5 owulakow, ale w wirze walki o 4 zapomniałam i dwa pierwsze zapomniane mi ściemniały do pozytywnych, ale babyplany po wyschnięciu trochę ciemnieją i nie wiem, czy faktycznie były pozytywne. Późniejsze już były jaśniejsze i nawet te dwa popołudniowe, o których też zapomniałam 😅 nie ściemniały już do pozytywnego. Teraz czekam na owulaka prawdy 😅 ale jakby była dzisiaj, to bym idealnie trafiła z seksem, bo był wczoraj, a wcześniej w poniedziałek, czyli idealnie dzień przerwy i dzień przed owu 😍 czekam aż jutrzejsze usg prawdę mi powie 😅
hope yes GIF by KingfisherWorld

Niech się tak stanie!!!
To już 3 cykl od włączenia clo?

W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula 🤡), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom. ☹️
U mnie już mąż zrezygnował. Można dzielić ale to kosmiczne oplaty na miesiąc. Jak HBO 20 zl, skyshowtime 13, Disney też koło 20... a tu wyjdzie ze 100. Przegięłi...

reklama
Do góry