LadyCaro
Fanka BB :)
Ten test jest bialy. Przykro mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten test jest bialy. Przykro mi
ile dni po dpo i jak bardzo spadła?Mi dzisiaj trochę temperatura spadła także aronoł, cionsza chyba nie ma
Ja proszę o kciuki, bym miała dzisiaj owu temperatura na razie współpracuje, bo mi dzień przed owu rośnie na pik lh, a w dzień owu mam spadek. Niestety nie wiem jak owulaki, bo wczoraj w tych poszukiwaniach clo zrobiłam 5 owulakow, ale w wirze walki o 4 zapomniałam i dwa pierwsze zapomniane mi ściemniały do pozytywnych, ale babyplany po wyschnięciu trochę ciemnieją i nie wiem, czy faktycznie były pozytywne. Późniejsze już były jaśniejsze i nawet te dwa popołudniowe, o których też zapomniałam nie ściemniały już do pozytywnego. Teraz czekam na owulaka prawdy ale jakby była dzisiaj, to bym idealnie trafiła z seksem, bo był wczoraj, a wcześniej w poniedziałek, czyli idealnie dzień przerwy i dzień przed owu czekam aż jutrzejsze usg prawdę mi powie
U mnie już mąż zrezygnował. Można dzielić ale to kosmiczne oplaty na miesiąc. Jak HBO 20 zl, skyshowtime 13, Disney też koło 20... a tu wyjdzie ze 100. Przegięłi...W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula ), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom.
To ma być dodatkowa weryfikacja. Alee ogólna zasada, jeden adres ip to jedno konto.Ale to nadal będziemy my tylko z innej lokalizacji..
Co za dno
A wiesz, że zgadzam się z Tobą w pełni jeszcze 5 dni i testuje te paski. i spojrzę staraczkowym wzrokiem.dopóki Ty tego testu na własne oczy nie zobaczysz i nie zobaczysz na nim przebijchuja, to nie uwierzę, że go nie ma koleżanka może nie mieć takiej wprawy jak my
jeżeli nie liczyć tego, w którym zaczął przyjmować, to trzeci. W każdym razie już mamy plemniki w pełni wyhodowane na clo więc dopóki mi powtórka badań nie udowodni, że jest inaczej, uznaje, że mamy superplemniki w tym cyklu
Niech się tak stanie!!!
To już 3 cykl od włączenia clo?
Cos widać, ale na testach hello baby są takie fabryczne, a jak szkielko zdejmiesz, to ona jest biała. Czy moze to inny test?A Teraz
7 dni a spadła z 36,97 do 36,75. Ale chora jestem wiec w sumie ciężko to zinterpretowaćile dni po dpo i jak bardzo spadła?
spadek implantacyjny7 dni a spadła z 36,97 do 36,75. Ale chora jestem wiec w sumie ciężko to zinterpretować