reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Szczerze to ja też jakoś tego nie zgłębiałam, wiem tylko że jeśli jedno konto ma być dzielone pomiędzy różnymi domami, to trzeba dopłacić 9,99 zł. Ale jednocześnie zaznaczają, że to ma nie utrudniać oglądania w podróży. 👀🤷🏼‍♀️
Hmm no ale jak dzielisz z kimś konto prawilnie to i tak płacisz 17 zł więcej więc jeszcze dodatkowa opłata będzie? Ja mam właśnie ten droższy pakiet bo udostępniam Siostrze konto i jedynie ostatnio jak weszła u siebie to na telefon przyszło mi jakieś coś, że mam potwierdzić, że autoryzuję to logowanie 🤔

reklama
Hmm no ale jak dzielisz z kimś konto prawilnie to i tak płacisz 17 zł więcej więc jeszcze dodatkowa opłata będzie? Ja mam właśnie ten droższy pakiet bo udostępniam Siostrze konto i jedynie ostatnio jak weszła u siebie to na telefon przyszło mi jakieś coś, że mam potwierdzić, że autoryzuję to logowanie 🤔
I tak na dobrą sprawę zmuszają nas do płacenia za najwyższy pakiet jeśli chcemy oglądać w czymś więcej niż HD 🤡
Ale nie wiem jak to będzie wyglądać, ktoś wcześniej podrzucał link do artykułu na ten temat

Ooo @Kejcik jesteś:))
Jak tam podróż?
Powiedz mi.. na bramkach nie wyrzucą mi pustej plastikowej butelki na te wodę z kraniku?😅
Stary się uczy obsługiwać gimbala żeby mi robić ekstra foty i zaraz ciśniemy na miasto 😃 póki co bardzo mi się Lizbona podoba po wczorajszym wieczorno nocnym zwiedzaniu🥰 a sama podróż mimo opóźnienia 2h i bombelka za plecami😆 umilona turbocolą więc też git😂

Absolutnie butelki nie wyrzucą więc śmiało zabieraj 😉

20 Test ciążowy dla ciąż o wysokiej czułości: Szybki test hCG 10 mIU/ml moczu z aplikacją Smart App Premom丨 Pasek z odczynnikami do wczesnej ciąży https://amzn.eu/d/5oW26KO
Z paskowych jak dla mnie narazie najlepsze. Dosc spore te paski, dla ślepaków w okularach jak ja. Pokaże kolezanki tescik.

Załączniki

• 20230520_210631.jpg
    20230520_210631.jpg
    988,9 KB · Wyświetleń: 68
Stary się uczy obsługiwać gimbala żeby mi robić ekstra foty i zaraz ciśniemy na miasto 😃 póki co bardzo mi się Lizbona podoba po wczorajszym wieczorno nocnym zwiedzaniu🥰 a sama podróż mimo opóźnienia 2h i bombelka za plecami😆 umilona turbocolą więc też git😂

Absolutnie butelki nie wyrzucą więc śmiało zabieraj 😉
Ooo jak miło 😍 Tam musi być pięknie.
A bombelki w samolocie to potrafią dać czadu😅 🫣.
Dzięki.

reklama
Do góry