reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
U mnie z wykresu aktualnie nic nie wynika 😃🤣😂

Załączniki

• Screenshot_20230524_073503_Flo.jpg
    Screenshot_20230524_073503_Flo.jpg
    130,6 KB · Wyświetleń: 42
Problemu z clo ciąg dalszy 🤦‍♀️ nie ma nie tylko w moim i w okolicznych miastach, ale i w Poznaniu 🤦‍♀️ na szczęście ktomalek pokazuje, że jest kilka aptek w mieście, w którym mieszka moja siostra, więc dzisiaj popołudniu czeka mnie dzwonienie po aptekach w poszukiwaniu takiej, w której jest kilka opakowań, o ile jeszcze taka istnieje 🤦‍♀️ jeszcze mam plan awaryjny z koleżanką z pracy, bo widzę, że w jej miejscowości jest, a później kilka planów awaryjnych z dobrymi duszami z forum, ale generalnie dobija mnie to już tak konkretnie
Mój mąż będzie pytał swoją Endo o zamiennik. Myślę, że pewnie to będzie letrozol

@AScarlett a Ty testowałaś wczoraj?
Przepraszam jeśli ominęłam lub nie pamiętam ale weszłam na 1 stronę podpatrzeć jak sytuacja u wszystkich i obok Twojego nicku tak pusto

@AScarlett a Ty testowałaś wczoraj?
Przepraszam jeśli ominęłam lub nie pamiętam ale weszłam na 1 stronę podpatrzeć jak sytuacja u wszystkich i obok Twojego nicku tak pusto
Nie, bo nie wzielam testów do teściowej 🤦‍♀️🤣🤣
Tak serio to u mnie nie ma i tak szans, ale dziaiaj mam odebrać paczkę z babyplanami to może sikne proforma. Chyba że mnie okres przywita szybciej, już dzisiaj mialam podbarwiony śluz.

Siemanko! Ja dziś pierwszy dzień urlopu i się nie wyspałam bo dopadł mnie okresowy ból mimo profilaktycznego przyjęcia ibupromu na noc🙄 także czuję się fatalnie i się wykrwawiam a do tego samolot opóźniony o 1h15min 🫠🫠🫠 dobrze, że jeszcze byliśmy w domku jak info przyszło bo bym tam kurwiła na wszystkich znajomych, siedząc w miejscu pracy tyle godzin na darmo🤣

@Bolilol daj posłuchać tego podcastu☺️☺️☺️

Ciacho🍪🍫 wpisz mnie ten 🩸 proszę i za karę wypierdalam suple z plecaka a kurować się będę wyłącznie dobrym żarciem i drinkami😎

W sumie to chyba zaraz się napiję👹

Miłego dnia🌝

reklama
Ale jak to wygląda? Po pierwszym piku blednie i potem znowu ciemnieje?
Poprzednie cykle mialam przez 2
Dni pozytywy i stopniowo bledly, a teraz pik, zbladly i znowu ciemniejsza, masz foto.
Jak będą kolejne dni z tempką to będzie pewność, ze tak. Na wszelki wypadek na Twoim miejscu podziałałabym dziś jeszcze.
ROZKAZ! 😎 dzis nie ma zadnych treningow popoludniowych wiec trzon zapobiegawczy 💪💪💪

Załączniki

• IMG_7949.png
    IMG_7949.png
    304,2 KB · Wyświetleń: 48
Do góry