reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
U mnie z wykresu aktualnie nic nie wynika 😃🤣😂

Załączniki

• Screenshot_20230524_073503_Flo.jpg
    Screenshot_20230524_073503_Flo.jpg
    130,6 KB · Wyświetleń: 44
Problemu z clo ciąg dalszy 🤦‍♀️ nie ma nie tylko w moim i w okolicznych miastach, ale i w Poznaniu 🤦‍♀️ na szczęście ktomalek pokazuje, że jest kilka aptek w mieście, w którym mieszka moja siostra, więc dzisiaj popołudniu czeka mnie dzwonienie po aptekach w poszukiwaniu takiej, w której jest kilka opakowań, o ile jeszcze taka istnieje 🤦‍♀️ jeszcze mam plan awaryjny z koleżanką z pracy, bo widzę, że w jej miejscowości jest, a później kilka planów awaryjnych z dobrymi duszami z forum, ale generalnie dobija mnie to już tak konkretnie
Mój mąż będzie pytał swoją Endo o zamiennik. Myślę, że pewnie to będzie letrozol

@AScarlett a Ty testowałaś wczoraj?
Przepraszam jeśli ominęłam lub nie pamiętam ale weszłam na 1 stronę podpatrzeć jak sytuacja u wszystkich i obok Twojego nicku tak pusto

@AScarlett a Ty testowałaś wczoraj?
Przepraszam jeśli ominęłam lub nie pamiętam ale weszłam na 1 stronę podpatrzeć jak sytuacja u wszystkich i obok Twojego nicku tak pusto
Nie, bo nie wzielam testów do teściowej 🤦‍♀️🤣🤣
Tak serio to u mnie nie ma i tak szans, ale dziaiaj mam odebrać paczkę z babyplanami to może sikne proforma. Chyba że mnie okres przywita szybciej, już dzisiaj mialam podbarwiony śluz.

Siemanko! Ja dziś pierwszy dzień urlopu i się nie wyspałam bo dopadł mnie okresowy ból mimo profilaktycznego przyjęcia ibupromu na noc🙄 także czuję się fatalnie i się wykrwawiam a do tego samolot opóźniony o 1h15min 🫠🫠🫠 dobrze, że jeszcze byliśmy w domku jak info przyszło bo bym tam kurwiła na wszystkich znajomych, siedząc w miejscu pracy tyle godzin na darmo🤣

@Bolilol daj posłuchać tego podcastu☺️☺️☺️

Ciacho🍪🍫 wpisz mnie ten 🩸 proszę i za karę wypierdalam suple z plecaka a kurować się będę wyłącznie dobrym żarciem i drinkami😎

W sumie to chyba zaraz się napiję👹

Miłego dnia🌝

reklama
Ale jak to wygląda? Po pierwszym piku blednie i potem znowu ciemnieje?
Poprzednie cykle mialam przez 2
Dni pozytywy i stopniowo bledly, a teraz pik, zbladly i znowu ciemniejsza, masz foto.
Jak będą kolejne dni z tempką to będzie pewność, ze tak. Na wszelki wypadek na Twoim miejscu podziałałabym dziś jeszcze.
ROZKAZ! 😎 dzis nie ma zadnych treningow popoludniowych wiec trzon zapobiegawczy 💪💪💪

Załączniki

• IMG_7949.png
    IMG_7949.png
    304,2 KB · Wyświetleń: 51
Do góry