reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć, ja dziś nie mogłam spać. To chyba ten zastrzyk siedział mi w głowie, wstałam zrobiłam sobie sama i jest git :D myślałam, że będzie mi ciężej.
A teraz pytanko do Was czy faktycznie Ovitrelle utrzymuje się 10 dni w organizmie czy może dłużej? Kiedy najlepiej testować? Ile wgl po Ovitrelle występuje owulacja?
Trzonowaliśmy wczoraj, planujemy dzisiaj i może jeszcze jutro?

reklama
Ja w nocy spać nie mogłam, bo mąż chrapał, wygonilam go do salonu, pewnie dziś po pracy będzie mi gadał, jak to biedny przeze mnie spać nie mógł 😃
Mojemu mam ochotę czasami położyć poduszkę na twarzy i przytrzymać. Ale wiem, że to zmęczenie kursem, bo wczesniej tak nie miał.😁😆🤣

Ja w nocy spać nie mogłam, bo mąż chrapał, wygonilam go do salonu, pewnie dziś po pracy będzie mi gadał, jak to biedny przeze mnie spać nie mógł 😃
Cześć :) Mój cały czas na boku musi leżeć, a jak się przewróci na plecy to już go szturcham, bo też chrapie. Jestem w pracy, której nie lubię, nie mogę się zintegrować z zespołem i chyba znowu czegoś poszukam, bo na razie ciąży ni widu ni słychu na horyzoncie. Daje sobie czas do końca wakacji.

Dzień dobry dziewczęta, ja jadę na pobranie krwi, a potem do biura.
@Avy dawaj dziś swój pomysł na dyskusje 😊
Ja mam dla Was na dzisiaj temat poważny. Mianowicie feminatywy (jeśli ktoś nie wie są to żeńskie końcówki słów). Czy używacie? Czy przeszkadza Wam, że ktoś np. w stosunku do Was używa / nie używa? Czy w ogóle zwracacie na to uwagę? Wiadomo, część z nich jest przyjęta już od dawien dawna w naszym języku np. nazwy zawodów kucharz - kucharka, nauczyciel - nauczycielka. Bardziej mi chodzi o nowomodę językową czyli chirurg - chirurżka, czy też związane z moim zawodem inżynier - inżyniera (omg!!!), albo rektor - rektora.

reklama
Do góry