reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ah, ja uwielbiam jeździć 🥰 śmieję sie, że jak mnie kiedys zwolnią z aktualnej roboty, to zrobię prawko na c+e i będę jeździła na tirach 😬🤣 Lubię prowadzić, ale jak trafię na jakiegoś debila właśnie, typu, że mi ktoś wymusi, albo strąbi, to mam ochotę zostawić samochód na środku ulicy, wyjść i isc pieszo 😂
Też tak chciałam, ale koła bym nie zmieniła takiego dużego i poza tym bałabym się tych postojów na parkingach.
Kiedyś musiałam zmienić koło, bo złapałam gumę, akurat na jakiejś wsi, ruch - raz na jakiś czas ktoś przejechał. Jechałam właśnie zrobić sobie zdjęcie do dowodu, więc ubrana, umalowana itd. Wysiadłam. Miałam stary samochód i lewarek jeszcze starszy. Zaczęłam się rozkładać z tym majdanem. i na szczęście nie zdążyłam się schylić a jeden z trzech samochodów, który przejechał w ciagu ostatnich 10 minut, zawraca. No i koła w związku z tym nie zmieniałam nigdy :)

reklama
Ja 10dpo, czekam na okres i dzwonię do ginekolog, żeby się umówić na wizytę i na niej wypisze mi skierowanie na histero 🥳💪🏻
Ja się tak zastanawiam czy warto powtarzać drożność? Czy to jest tak, że jak 2 lata temu prawie (przed ciążą) były ok to teraz też jest... wtedy po drożności w 2 cyklu się udało. Ciekawe czy to jest powiązane...?

Tak na rozluźnienie przy piątku 🫣😂
IMG_6866.jpeg

Ja się tak zastanawiam czy warto powtarzać drożność? Czy to jest tak, że jak 2 lata temu prawie (przed ciążą) były ok to teraz też jest... wtedy po drożności w 2 cyklu się udało. Ciekawe czy to jest powiązane...?
Hm, niestety nie pomogę Ci w tym temacie 😥 u mnie jest taka sytuacja, że mam wykrytego jednego polipa, lekarka nam dała 3 miesiące na starania, jeżeli nie wyjdzie, idę go wycinać, na histeroskopię. Tylko zastanawiam się, jak pani doktor napisała „wnętrze polipowate”, to może być tam tego więcej, tylko są po prostu niewidoczne na usg? Czy to po prostu takie nazewnictwo, że jest jeden polip i na opisie wizyty już wpisują te „wnętrze polipowate”? 🤔

reklama
Do góry