reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
U mnie dzisiaj biel, jutro jeszcze zatestuje ale dziś 12dpo więc szanse na pozytyw nikłe... czekam na okres i do boju w czerwcu. Notabene, miesiąc z urodzinami to może jakaś niespodzianka się przytrafi :)
Ja 10dpo, czekam na okres i dzwonię do ginekolog, żeby się umówić na wizytę i na niej wypisze mi skierowanie na histero 🥳💪🏻

200km. Sama trasa to spoko, lubię, na tej jeszcze przez większość jakiegoś dużego ruchu, ale muszę się wbić dwa razy w ruch na ekspresowej i tego "pasa startowego" się boję panicznie 😱
Niby niedużo, ale dla mnie trasa to jest koszmar (spać mi się chce).
Słuchaj! Ty jesteś zajebiście dzielna z tym jeżdżeniem! Wiesz, że mało kto po latach przerwy wsiada za kółko i jeździ regularnie? Wiem, że sobie poradzisz :) Na spokojnie, w najgorszym razie koleś za Tobą pomyśli "co za baba" i w najgorszym razie ktoś Cię strąbi ;) I co się stanie? Nic! Wyjebane :D

Słuchaj! Ty jesteś zajebiście dzielna z tym jeżdżeniem! Wiesz, że mało kto po latach przerwy wsiada za kółko i jeździ regularnie? Wiem, że sobie poradzisz :) Na spokojnie, w najgorszym razie koleś za Tobą pomyśli "co za baba" i w najgorszym razie ktoś Cię strąbi ;) I co się stanie? Nic! Wyjebane :D
Ah, ja uwielbiam jeździć 🥰 śmieję sie, że jak mnie kiedys zwolnią z aktualnej roboty, to zrobię prawko na c+e i będę jeździła na tirach 😬🤣 Lubię prowadzić, ale jak trafię na jakiegoś debila właśnie, typu, że mi ktoś wymusi, albo strąbi, to mam ochotę zostawić samochód na środku ulicy, wyjść i isc pieszo 😂

kochana jesteś 😍 mi się bardzo dobrze na tej trasie jedzie, nie ma pieszych wyskakujących zza krzakow, rowerzystów i hulajnóg :D jedzie się przed siebie, z dużą prędkością, i śpiewa się sanah 😅 wolę to niż jazdę po mieście!
tylko to samo wbijanie się z tego pasa startowego... 🙈

reklama
Ah, ja uwielbiam jeździć 🥰 śmieję sie, że jak mnie kiedys zwolnią z aktualnej roboty, to zrobię prawko na c+e i będę jeździła na tirach 😬🤣 Lubię prowadzić, ale jak trafię na jakiegoś debila właśnie, typu, że mi ktoś wymusi, albo strąbi, to mam ochotę zostawić samochód na środku ulicy, wyjść i isc pieszo 😂
U nas na wyjazdach jest podział. Ja jeżdżę po miastach, a mój chłop robi trasy. Ponad 1000km za jednym razem zrobi bez problemu. Dwa lata temu przejechał 1300km. Chciałam się z nim zmienić, ale oczy mi się tak zamykały, że bym nas pozabijała. Więc kimnęliśmy się w aucie na postoju. On po godzinie jak nowo narodzony, a ja jeszcze bardziej zmęczona, czułam ogromną potrzebę umycia zębów. Koszmar!
Co do szurniętych ludzi na drogach - mam tak samo jak Ty :D

Do góry