reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja mam problem z powiekami, często są takie suche i się łuszczą, nie mogę używać wacików :( A też mam długie i gęste rzęsy, wiec czasami jestem po prostu pandą jak nie domyje ☹️ Używam masełka z Bandi do demakijażu, tak sobie maziam po prostu rękoma a później wodą :D Jedyny produkt który nie podrażnia mi oczu xd

reklama
Premom ocenił na 0.90 no oby tylko rosło już 😄😁 seksik bezwzględu na to będzie dzis, jutro i w niedzielę rano.

Jakie to jest porypane, człowiek dąży by złapać ten dzień, niemalże tańczy godowo, by była owulacja, a potem i tak goowno z tego wychodzi. I jestem w mega nastroju, i smiać mi się z siebie chce, jak bardzo liczę, że kazdy kolejny cykl będzie tym.
Wy też tak macie, że w dniach płodnych, nawet w dresie uważacie się za dżagę i seks bombę?
Jak tylko spojrzę w lustro i pomyślę ‚o, nieźle dziś wyglądam’ to już wiem, że są dni płodne xd

Przyszła nas odwiedzić w pracy dziewczyna, która jest na wychowawczym i wraca we wrześniu. Przyszła z dzieckiem. Ałć 😓💔
A ja wam powiem, że akurat dzieci mi nie przeszkadzają, czy też widok ludzi z dziećmi. Bardziej mnie rozczulenie bierze.
Gorzej mam jak widzę kobietę w ciazy albo jak ktoś znajomy ogłasza ciążę. Może to dlatego, że ja w sumie chciałabym porządnie zaliczyć chociaz ten 1 etap...

reklama
Do góry