reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
fajnie, to zapamiętuję i wdrażam kurację po wakacjach 😎 a czy jak używam tego kremu to też go powinnam odstawić przed ekspozycją na słońce z uwagi na zawarty w nim retinol?🤔 dopiero tydzień go używam ale póki co bardzo mi się podoba i jest niedrogi
nie znam się az tak bardzo. Może poczytaj o tym. ja używam czystego retinolu więc na pewno trzeba odstawić przed latem i koniecznie uzywac kremu z SPF

Czy wieczorem to ciężko powiedzieć, ale myśle że jutro albo w niedziele to już na pewno 🤞🏻
Premom ocenił na 0.90 no oby tylko rosło już 😄😁 seksik bezwzględu na to będzie dzis, jutro i w niedzielę rano.

Jakie to jest porypane, człowiek dąży by złapać ten dzień, niemalże tańczy godowo, by była owulacja, a potem i tak goowno z tego wychodzi. I jestem w mega nastroju, i smiać mi się z siebie chce, jak bardzo liczę, że kazdy kolejny cykl będzie tym.
Wy też tak macie, że w dniach płodnych, nawet w dresie uważacie się za dżagę i seks bombę?

Te płatki to jest moje ostatnie odkrycie kosmetyczne i bardzo się polubiłam z nimi. Mam poczucie dobrze doczyszczonej skory 😅 plus mam dużo i długie rzęsy więc zawsze nakładam dużo tuszu, który potem ciężko zmyć - aby nie trzeć, do demakijażu rzęs używam chusteczek nawilżanych i delikatnie nimi ściągam tusz- super się zmywa i nie muszę szorować wacikami po oczach☺️
to są te mokre? Też mam problem z domyciem rzęs :D

I takie owocowo-słodkie Dania na obiad się u was jadało? 😄 Mi się to jakoś tak kłóci z pojęciem obiadu, słodki smak mi w ogóle nie pasuje 😄 dla mnie jak byłam mała to jedyna słodka wersja jaka była zjadliwa to ryz z cynamonem i cukrem, ale pamietam ze moja mama jadała jakieś zupy owocowe, makaron z mlekiem i inne takie cuda 😄

Premom ocenił na 0.90 no oby tylko rosło już 😄😁 seksik bezwzględu na to będzie dzis, jutro i w niedzielę rano.

Jakie to jest porypane, człowiek dąży by złapać ten dzień, niemalże tańczy godowo, by była owulacja, a potem i tak goowno z tego wychodzi. I jestem w mega nastroju, i smiać mi się z siebie chce, jak bardzo liczę, że kazdy kolejny cykl będzie tym.
Wy też tak macie, że w dniach płodnych, nawet w dresie uważacie się za dżagę i seks bombę?
nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie jak jest 0,9 to jest jeszcze tego samego dnia pozytywny 😁 więc do dzieła!

Ja się nigdy nie czuje seksbombą 😅

Yhyyyy... ;)

Tak, w dni płodne jak patrzę w lustro to widzę zupełnie inna osobę od tej która widzę przed okresem na przykład 😅

reklama

Nie 🤣 Nie wiem czy kiedykolwiek czułam się jak seks bomba 🤣

Do góry