reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć dziewczyny! U mnie 35dc, okresu dalej brak 🙃 ale Premom na podstawie temperatury wyznaczyło mi owulacje w 31 dc 😂 nie chce mi się wierzyć, no niby faktycznie teraz ta temperatura jest troszkę wyższa, ale ostatnim razem po owulacji miałam dużo wyższe temperatury… byłoby to w każdym razie bardzo zabawne gdyby AŻ TAK przesunęła mi się owulka…
A nie masz jakiegoś owulaczka żeby siknąć?

Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?

reklama
Do dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?
ja zawsze biorę pod uwagę pierwszy pomiar :)

Do góry