reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Całkowicie nie, ale na pewno się spłyciły bardzo. i miałam duzo przebarwień, pozostałości po starych pryszczach podskórnych i wszystko zniknęło ;)
fajnie, to zapamiętuję i wdrażam kurację po wakacjach 😎 a czy jak używam tego kremu to też go powinnam odstawić przed ekspozycją na słońce z uwagi na zawarty w nim retinol?🤔 dopiero tydzień go używam ale póki co bardzo mi się podoba i jest niedrogi

Załączniki

• IMG_9646.jpeg
    IMG_9646.jpeg
    69,5 KB · Wyświetleń: 45
Te płatki to jest moje ostatnie odkrycie kosmetyczne i bardzo się polubiłam z nimi. Mam poczucie dobrze doczyszczonej skory 😅 plus mam dużo i długie rzęsy więc zawsze nakładam dużo tuszu, który potem ciężko zmyć - aby nie trzeć, do demakijażu rzęs używam chusteczek nawilżanych i delikatnie nimi ściągam tusz- super się zmywa i nie muszę szorować wacikami po oczach☺️

Załączniki

• IMG_9647.jpeg
    IMG_9647.jpeg
    45 KB · Wyświetleń: 56
Te płatki to jest moje ostatnie odkrycie kosmetyczne i bardzo się polubiłam z nimi. Mam poczucie dobrze doczyszczonej skory 😅 plus mam dużo i długie rzęsy więc zawsze nakładam dużo tuszu, który potem ciężko zmyć - aby nie trzeć, do demakijażu rzęs używam chusteczek nawilżanych i delikatnie nimi ściągam tusz- super się zmywa i nie muszę szorować wacikami po oczach☺️
A to nie są płatki do peelingu? Na codzień może podrażnić skore

fajnie, to zapamiętuję i wdrażam kurację po wakacjach 😎 a czy jak używam tego kremu to też go powinnam odstawić przed ekspozycją na słońce z uwagi na zawarty w nim retinol?🤔 dopiero tydzień go używam ale póki co bardzo mi się podoba i jest niedrogi
Z tego co mi mówiła dermatolog to niskie dawki można cały rok, ale przy wysokich filtrach UV 🙂

reklama
Do góry