Brownie1992
Moderator
Mniej podrażnia z tego co widzialam z tym, że ja mam wrażliwa ceręnie, a czym to się różni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniej podrażnia z tego co widzialam z tym, że ja mam wrażliwa ceręnie, a czym to się różni?
A nie masz jakiegoś owulaczka żeby siknąć?Cześć dziewczyny! U mnie 35dc, okresu dalej brak ale Premom na podstawie temperatury wyznaczyło mi owulacje w 31 dc nie chce mi się wierzyć, no niby faktycznie teraz ta temperatura jest troszkę wyższa, ale ostatnim razem po owulacji miałam dużo wyższe temperatury… byłoby to w każdym razie bardzo zabawne gdyby AŻ TAK przesunęła mi się owulka…
Całkowicie nie, ale na pewno się spłyciły bardzo. i miałam duzo przebarwień, pozostałości po starych pryszczach podskórnych i wszystko zniknęłoi serio zmarszczki zniknęły? to wchodzę w to
Myślałam, że to jakiś wierszDzień dobry u mnie dziś jakiś niestandardowy ślad na bieliźnie więc od razu wzięłam się za analizę wpisów z poprzednich miesięcy, zanim zacznę sobie wyobrażać niewiadomo co, a tam taki wpis
Mam same one-stepy, a po za tym w tym momencie to i tak już trochę musztarda po obiedzie.A nie masz jakiegoś owulaczka żeby siknąć?
ja zawsze biorę pod uwagę pierwszy pomiarDo dziewczyn, które mierzą temperaturę. Zdarzyło wam się mierzyć ją dwa razy, jeden po drugim? Np. dziś pierwszy pomiar: 36,75 - wydawało mi się to sporo, więc zmierzyłam ponownie i wtedy wyszło 36,68
Co w takiej sytuacji? Który pomiar wpisać?