reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Niestety, nie mogę. Jestem dopiero 5dpo.
Pewnie i tak nie będzie mi dane testować (jak zawsze), bo @ przychodzi pierwsza. Poza tym w tym miesiącu pewnie stres zrobi swoje.
Nope. Odpalam
Puerto Rico Leo GIF by INTO ACTION

I wroze cionz tobie i @997tenNumerToKlopoty

Proszę iść poczytać drugi wątek, a potem tu wrocic z nową energią. Wierzę, że i na Ciebie przyjdzie pora. 😊
@Avy dokładnie.
Nie po to nam @Brownie1992 zapodaje codziennie tematy na rozluźnienie i zakłada pozytywne wątki, żebyśmy tak pesymistycznie podchodziły do sprawy.
Sikasz dwie kreski w maju i nara, przenosisz się nie tylko na mamusie, ale i na wątek z pozytywnymi zakończeniami.

@Avy dokładnie.
Nie po to nam @Brownie1992 zapodaje codziennie tematy na rozluźnienie i zakłada pozytywne wątki, żebyśmy tak pesymistycznie podchodziły do sprawy.
Sikasz dwie kreski w maju i nara, przenosisz się nie tylko na mamusie, ale i na wątek z pozytywnymi zakończeniami.
Eh, chciałabym, żebyście wszystkie miały rację. Moje myślenie nie jest pesymistyczne tylko realistyczne.
Dzięki pozytywnym wątkom nie stresuję się egzaminem :) Także tutaj ogromne podziękowania dla Szefowej ;)

reklama
Do góry