AScarlett
Moderator
My to nazywamy "szafka zła"Ja mam szuflade ze słodkościami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My to nazywamy "szafka zła"Ja mam szuflade ze słodkościami...
Ja tam codziennie jednego batonika albo ciasteczko do kawy zjadam i jakoś mi lepiej na duszyMy to nazywamy "szafka zła"
Nam zostało tam tylko kilka princepolo. I planuje jej nie uzupełniać!!Ja tam codziennie jednego batonika albo ciasteczko do kawy zjadłam i jakoś mi lepiej na duszy
Ja nigdy nic nie mam żeby nie żreć ale i tak jak mi się chce to nawet w portkach od piżamy pójdę do sklepu Oczywiście wtedy zawsze muszę spotkać minimum 5 znajomych osób xd Wtedy kiedy wyglądam dobrze nie spotykam nikogoJa mam szuflade ze słodkościami...
u nas detoks cukrowy już trwa trzeci miesiąc. Właśnie jem zamiast czekolady pieczarki w occie prosto że słoikaNam zostało tam tylko kilka princepolo. I planuje jej nie uzupełniać!!
Detoks cukrowy muszę zrobić
Kocham takie rzeczy pieczarki, grzybki, ogórki, paprykę, cebulkęu nas detoks cukrowy już trwa trzeci miesiąc. Właśnie jem zamiast czekolady pieczarki w occie prosto że słoika
przykro mi, ale jeszcze wcześnie, to jeszcze nie jest stracony cykl kochanaPrzypadła mi dzisiaj opieka nad siostrzeńcem męża. 6 latek z autyzmem eh, ta jedna kreska mnie jeszcze bardziej dzisiaj dobiła
Ja kiedyś też taką miałam, przed dietą, ale ta szuflada była słono-słodka czyli chipsy, chrupki, krakersy plus słodkości ale stare dzieje, teraz tam trzymam dokumentyJa mam szuflade ze słodkościami...