reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

ja ćwiczyłam od małego na młodszej siostrze 🤣 maaaatko jak ja sobie przypomnę jak my się ganiałyśmy po chałupie za dzieciaka, biedna matka zawsze musiała nas rozdzielać 🤣
Ja biłam się od małego do czasów studiów. Moj brat od dziecka chorował i był z tego względu wyśmiewany, więc jak ktoś mu dokuczał to wolał mnie a ja lałam jak popadnie. Przestałam jak dziewczynie na dyskotece rozwaliłam głowę o bar 🙈

Teraz jestem grzeczna. Leję tylko facetów po ryju, którzy złapią mnie za tyłek 😎

reklama
Ale jaki ten samochodzik? Taki prawdziwy czy zabawkę (ekhm... model)?
Mój ma w pokoju ponad 300 modeli i muszę z tym żyć. Jeśli mogę Ci coś doradzić to nie zgadzaj się na pierwszy, bo później idzie lawinowo ;)
Zdalnie sterowany 😅
Ale ja mu powiedziałam, że jak będzie bobo to będzie samochód, taki żeby tam bobasa wkładać i sterować 🤣

Kilku dniowy zawrot glowy, ile moglam to podczytalam, ale nie pisalam bo brak czasu . Teraz wchodze na forum a tu JeB 550 stron…. 🙈🙈🙈🙈

Dziewczyny, tonę w mrówkach. Macie coś sprawdzonego? Wczoraj posypałam możliwe ścieżki sodą, dziś dodałam proszek z Brosa. Macie jakiś pewnik, który się u Was sprawdza?
Ja używam z Brossa na mrowki, psikacz. Wale futryny i sciany od zewnatrz. Umierajà i nie przychodzą💪

w tym miejscu chciałabym się pochwalić, że moja bratowa, matka dwójki dzieci, lat 34, skończone studia, nie żeby jakaś wyrwana z jaskini, nie wie co to jest endometrium (mimo, ze ma endometriozę teraz) ani co to jest owulacja i na czym polega. Kilka lat temu przy ognisku była rozmowa na temat tamponów. I ona mówi, ze nie lubi bo dużo sika i ją to wkurza, że musi za każdym razem wyjmować!!!! Dacie wiarę? Dorosła kobieta była przekonana, że jej tampon sikami nasiąknie jeśli go nie wyjmie🤦🏼‍♀️ myślała też, że śledź nie jest rybą a osobnym gatunkiem morskiego stworzenia „śledź to śledź, nie ryba”… wstyd mi za nią odkąd nosi nasze nazwisko
Jak to przeczytalam z tymi sledziami to przypomnial mi sie jeden z tych programow w tv, randka w ciemno czy jakos tak i byla tam laska, zapytana o to jakie lubi ryby, odpowiedziała że -FILETY 😂😂😂

ej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie :D
Mój wie, nie komentuje, ale tez nie opowiadam mu za wiele.

Boże dziewczyny dziś mam jakieś koślawe palce, więc jeśli zobaczycie przy swoim poście jakąś dziwną reakcje ode mnie to PRZEPRASZAM, staram się to szybko naprawic XDD
Mam to samo🙈 musze poprawiac np z - nie zgadzam sie na usmiechnieta minke 😂😂

Szacun, ja nigdy sie z nikim nie biłam, nawet liścia nikomu nie sprzedałam 😆

Ja za opis na gadu gadu, ( wypisal jakies bzdury o mnie) zajebalam chlopakowi liscia w szkole🙈 napierdalalam sie z chlopakami, Matki przychodzily do mojej mamy skarżyć, ze Kasia sie bije 🙈😂

ja ćwiczyłam od małego na młodszej siostrze 🤣 maaaatko jak ja sobie przypomnę jak my się ganiałyśmy po chałupie za dzieciaka, biedna matka zawsze musiała nas rozdzielać 🤣
z siostrą…. 8 lat starsza, lała mnie z liscia a ja mlodsza to gryzłam ją do krwi🙈
W szkole kopalismy sie z buta🙈 dramat 😂😂😂😂 Brat mnie tak popchal ze prawie potluklam szybe w drzwiach balkonowych 😂

reklama
Do góry