reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to mam tak, że mi ciężko przytyć 😒 Więc na razie nie ćwiczę, bo jestem leniwą dupką też ostatnio.
Mam 171 i 56 kg. I też nie ćwiczę nic, żeby nabrać masy i moc zacząć robić ukochane kardio❤️
A jem co chcę i w sporych ilościach. Do tego teraz jestem na encontronie, więc może coś mi ruszy.

w tym miejscu chciałabym się pochwalić, że moja bratowa, matka dwójki dzieci, lat 34, skończone studia, nie żeby jakaś wyrwana z jaskini, nie wie co to jest endometrium (mimo, ze ma endometriozę teraz) ani co to jest owulacja i na czym polega. Kilka lat temu przy ognisku była rozmowa na temat tamponów. I ona mówi, ze nie lubi bo dużo sika i ją to wkurza, że musi za każdym razem wyjmować!!!! Dacie wiarę? Dorosła kobieta była przekonana, że jej tampon sikami nasiąknie jeśli go nie wyjmie🤦🏼‍♀️ myślała też, że śledź nie jest rybą a osobnym gatunkiem morskiego stworzenia „śledź to śledź, nie ryba”… wstyd mi za nią odkąd nosi nasze nazwisko
bo z bratowymi tak to jest, jeszcze nie spotkałam dziewczyny, która by powiedziała ‚mam spoko bratową’ xd

Zyjesz w nieświadomości jakie jest nasienie u Was, więc jeśli jest dobre - jakieś szanse mogą być. Małe, ale mogą być;)
To prawda i nie, bo o ile po suplementacji testosteronu juz się odnowilo nasienie a pewnie tak, bo od stycznia czas minął. To niestety ciężki kurs, stres, zmęczenie, przepracowanie, nocowanie w lesie w zimnie, w czasie deszczu, nurkowanie w naszym kochanym bałtyku, i antybiotyk - nie wróżą super nasienia, i powinnam pewnie być na pauzie ale..... zamowiłam sliczne testy easy home i nie mogę ich nie użyć więc optymistycznie patrzę i na ten cykl. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mój czas i odpuszczę na całego. Jak narazie temperaturę tylko zaczełam mierzyć dopiero od wczoraj, bo wcześniej mi się nie chciało 😁🤣

To prawda i nie, bo o ile po suplementacji testosteronu juz się odnowilo nasienie a pewnie tak, bo od stycznia czas minął. To niestety ciężki kurs, stres, zmęczenie, przepracowanie, nocowanie w lesie w zimnie, w czasie deszczu, nurkowanie w naszym kochanym bałtyku, i antybiotyk - nie wróżą super nasienia, i powinnam pewnie być na pauzie ale..... zamowiłam sliczne testy easy home i nie mogę ich nie użyć więc optymistycznie patrzę i na ten cykl. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mój czas i odpuszczę na całego. Jak narazie temperaturę tylko zaczełam mierzyć dopiero od wczoraj, bo wcześniej mi się nie chciało 😁🤣
tak tylko dodam, że z nasieniem to nie jest tak, że jak jest ujowe to po trzech miesiącach rodzi się nowe i dobre 🤷🏻‍♀️

No właśnie już chciałam pisać, że się tu kiedyś pokazywałaś, ja przegapiłam, nie widziałam i proszę o wrzucenie!
nie wiem czy tu widać moją sylwetkę dobrze, ale chyba widać, ze nie jestem gruba xD
1684346275700.png

reklama
Noe wiem czy gorzej na nasienie nie działa gorąc niż mróz akurat 🤷‍♀️
Nie badaliscie wiec niestety nie wiadomo jak wygląda. Ale mam nadzieję że jeśli bylo źle po tym testosteronie to sie polepszylo

Do góry