koko.sanka
Fanka BB :)
No właśnie już chciałam pisać, że się tu kiedyś pokazywałaś, ja przegapiłam, nie widziałam i proszę o wrzucenie!Ty a ja pokazywałam tu swoją figurę, ze wiesz? bo nie pamiętam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie już chciałam pisać, że się tu kiedyś pokazywałaś, ja przegapiłam, nie widziałam i proszę o wrzucenie!Ty a ja pokazywałam tu swoją figurę, ze wiesz? bo nie pamiętam
Tu nie, ale na staraczkach bez tabu xDTy a ja pokazywałam tu swoją figurę, ze wiesz? bo nie pamiętam
bo z bratowymi tak to jest, jeszcze nie spotkałam dziewczyny, która by powiedziała ‚mam spoko bratową’ xdw tym miejscu chciałabym się pochwalić, że moja bratowa, matka dwójki dzieci, lat 34, skończone studia, nie żeby jakaś wyrwana z jaskini, nie wie co to jest endometrium (mimo, ze ma endometriozę teraz) ani co to jest owulacja i na czym polega. Kilka lat temu przy ognisku była rozmowa na temat tamponów. I ona mówi, ze nie lubi bo dużo sika i ją to wkurza, że musi za każdym razem wyjmować!!!! Dacie wiarę? Dorosła kobieta była przekonana, że jej tampon sikami nasiąknie jeśli go nie wyjmie myślała też, że śledź nie jest rybą a osobnym gatunkiem morskiego stworzenia „śledź to śledź, nie ryba”… wstyd mi za nią odkąd nosi nasze nazwisko
Coś tyA mierzylas rano przed wstaniem z lozka?
Ja mualam dwa razy wystrzał temperatury a kolejny dzień @, a tak zazwyczaj raczej spada do 36.6
To prawda i nie, bo o ile po suplementacji testosteronu juz się odnowilo nasienie a pewnie tak, bo od stycznia czas minął. To niestety ciężki kurs, stres, zmęczenie, przepracowanie, nocowanie w lesie w zimnie, w czasie deszczu, nurkowanie w naszym kochanym bałtyku, i antybiotyk - nie wróżą super nasienia, i powinnam pewnie być na pauzie ale..... zamowiłam sliczne testy easy home i nie mogę ich nie użyć więc optymistycznie patrzę i na ten cykl. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mój czas i odpuszczę na całego. Jak narazie temperaturę tylko zaczełam mierzyć dopiero od wczoraj, bo wcześniej mi się nie chciałoZyjesz w nieświadomości jakie jest nasienie u Was, więc jeśli jest dobre - jakieś szanse mogą być. Małe, ale mogą być
tak tylko dodam, że z nasieniem to nie jest tak, że jak jest ujowe to po trzech miesiącach rodzi się nowe i dobreTo prawda i nie, bo o ile po suplementacji testosteronu juz się odnowilo nasienie a pewnie tak, bo od stycznia czas minął. To niestety ciężki kurs, stres, zmęczenie, przepracowanie, nocowanie w lesie w zimnie, w czasie deszczu, nurkowanie w naszym kochanym bałtyku, i antybiotyk - nie wróżą super nasienia, i powinnam pewnie być na pauzie ale..... zamowiłam sliczne testy easy home i nie mogę ich nie użyć więc optymistycznie patrzę i na ten cykl. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mój czas i odpuszczę na całego. Jak narazie temperaturę tylko zaczełam mierzyć dopiero od wczoraj, bo wcześniej mi się nie chciało
Jakieś lewe fora macie za naszymi plecamiTu nie, ale na staraczkach bez tabu xD
nie wiem czy tu widać moją sylwetkę dobrze, ale chyba widać, ze nie jestem gruba xDNo właśnie już chciałam pisać, że się tu kiedyś pokazywałaś, ja przegapiłam, nie widziałam i proszę o wrzucenie!
Noe wiem czy gorzej na nasienie nie działa gorąc niż mróz akuratTo prawda i nie, bo o ile po suplementacji testosteronu juz się odnowilo nasienie a pewnie tak, bo od stycznia czas minął. To niestety ciężki kurs, stres, zmęczenie, przepracowanie, nocowanie w lesie w zimnie, w czasie deszczu, nurkowanie w naszym kochanym bałtyku, i antybiotyk - nie wróżą super nasienia, i powinnam pewnie być na pauzie ale..... zamowiłam sliczne testy easy home i nie mogę ich nie użyć więc optymistycznie patrzę i na ten cykl. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie mój czas i odpuszczę na całego. Jak narazie temperaturę tylko zaczełam mierzyć dopiero od wczoraj, bo wcześniej mi się nie chciało