reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

My z mężem też we wrześniu urlop :)
Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania 🙋😁 powiedział OK, ale moja lista atrakcji ciągle się wydłuża 😅🤣 a on w nieświadomości myśli, że będzie sobie całe dnie pil piwko😉

reklama
czekam na relacje po!
Hej Kochana. No tak jak się spodziewałam. Prawy jajnik wrak totalny, a na lewym ledwo kilka pęcherzyków. Lekarz powiedział, że słabo to wyglàda. Jak będzie wynik AMH to decyzja czy podchodzimy do stymulacji pod ivf. Tyle dobrego, że blizna po cc śliczna i macica nie zdemolowana łyżeczkowaniem. W czwartek ma do mnie zadzwonić, jak będą wszystkie wyniki. 1400pln poszło się gzić.

Ale super 😁 Zazdroszczę posiadania dziadków 💚
To jedyni dziadkowie, którzy nam zostali. Mojemu mężowi jedni zmarli zanim się urodził; dziadek kilka lat wcześniej, a babcia- miesiąc przed urodzinami M 🥺 Drudzy- jak mąż miał kilka lat. Za to Ci, którzy jeszcze żyją, to są zarąbiści- szczególnie dziadek kawalarz 😂

My z mężem też we wrześniu urlop :)
Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania 🙋😁 powiedział OK, ale moja lista atrakcji ciągle się wydłuża 😅🤣 a on w nieświadomości myśli, że będzie sobie całe dnie pil piwko😉
My jeszcze nie mamy zaplanowanego urlopu, ale też myślimy o wrześniu- moi rodzice kończą budować dom i chcemy im trochę pomóc finansowo, bo wykończeniówka dosłownie- wykańcza 😢
Najwyżej we wrześniu weźmiemy jakiegoś lasta jak się odkujemy, ale póki co myślimy o Turcji 😎 także kto był, to chętnie poczytam opinie 😁
Co do Bieszczad- polecam zarezerwować sobie jeden dzień na Polańczyk i wypożyczyć na kilka godzin łódkę 😍 ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka 🥰

reklama
Do góry