reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

My z mężem też we wrześniu urlop :)
Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania 🙋😁 powiedział OK, ale moja lista atrakcji ciągle się wydłuża 😅🤣 a on w nieświadomości myśli, że będzie sobie całe dnie pil piwko😉

reklama
czekam na relacje po!
Hej Kochana. No tak jak się spodziewałam. Prawy jajnik wrak totalny, a na lewym ledwo kilka pęcherzyków. Lekarz powiedział, że słabo to wyglàda. Jak będzie wynik AMH to decyzja czy podchodzimy do stymulacji pod ivf. Tyle dobrego, że blizna po cc śliczna i macica nie zdemolowana łyżeczkowaniem. W czwartek ma do mnie zadzwonić, jak będą wszystkie wyniki. 1400pln poszło się gzić.

Ale super 😁 Zazdroszczę posiadania dziadków 💚
To jedyni dziadkowie, którzy nam zostali. Mojemu mężowi jedni zmarli zanim się urodził; dziadek kilka lat wcześniej, a babcia- miesiąc przed urodzinami M 🥺 Drudzy- jak mąż miał kilka lat. Za to Ci, którzy jeszcze żyją, to są zarąbiści- szczególnie dziadek kawalarz 😂

My z mężem też we wrześniu urlop :)
Wakacji jako takich ja nie czuję, bo u mnie w pracy zawsze jest nawał roboty. Więc w miesiące letnie koncentruje się na pracy, ew. Jakieś szybkie wypady na weekendy. A we wrześniu jedziemy w moje ukochane Bieszczady - mój mąż nigdy tam nie był, więc obiecałam mu, że zaplanuję cały wyjazd i punkty do zwiedzania 🙋😁 powiedział OK, ale moja lista atrakcji ciągle się wydłuża 😅🤣 a on w nieświadomości myśli, że będzie sobie całe dnie pil piwko😉
My jeszcze nie mamy zaplanowanego urlopu, ale też myślimy o wrześniu- moi rodzice kończą budować dom i chcemy im trochę pomóc finansowo, bo wykończeniówka dosłownie- wykańcza 😢
Najwyżej we wrześniu weźmiemy jakiegoś lasta jak się odkujemy, ale póki co myślimy o Turcji 😎 także kto był, to chętnie poczytam opinie 😁
Co do Bieszczad- polecam zarezerwować sobie jeden dzień na Polańczyk i wypożyczyć na kilka godzin łódkę 😍 ja nie potrafię pływać, ale już 2 razy byliśmy w Bieszczadach i za każdym razem pływaliśmy sobie z jednego końca Jeziora Solinskiego na drugie, robiliśmy postój na zapiekanki, ewentualne opalanko i z powrotem na drugi brzeg. Bajka 🥰

reklama
Do góry