reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Tak! głód to jedyne co mnie wkurza.
Wczoraj przyszedł do nas kumpel męża. Stary chciał zrobić pizzę, ale nie przy nim bo za mało ciasta było i kumpel sam by to zeżarł. Więc tak siedzieliśmy, ja głodna, wkurzona... a on miał byc na chwilę i siedział prawie 5 godzin :D nawet Stary poszedł z nim do piwnicy bo myslał, że jak wyjdą z piwnicy to ten sobie pójdzie do domu a ten na gorę do nas. nawet piwa mu nie polewał a ten dalej siedział. Nawet agdki, że zaraz dziecko spać idzie... jutro do pracy... nic. W końcu się wkurzyłam i poszłam młodego położyć i zasnęłam głodna :D to wtedy po kilku minutach dopiero wyszedł a mąż mnie obudził po 22 na pizzę :D
Ooo ja pier.. najgorzej 🤣

reklama
z tym PSem sie zgodze, moj brat wyslal mi wczoraj nasze wspolne zdjecie z meczu i pokazalam je mojemu facetowi i mowie: ale mam gebe okragla na tym zdjeciu, na zywo takiej nie mam przeciez. A moj konkubent do mnie: masz xD jego szczescie, ze pms juz mi minal xdd
Apropo takich rzeczy to ja ciągle narzekam na swoje rozstępy na udach i biadolę o tym mężowi.
On jest taki kochany, zawsze mówi, że przecież nic nie widać, nie ma nic, trzeba się przyjrzeć naprawdę z bliska z lupą najlepiej 😅
A ja się pruje wtedy, że po co mnie tak okłamuje przecież widzi, że mam okropne uda i mówi tak tylko żeby mi nie było przykro.
Wyższy level przypierdolki, chłop chce dobrze a i tak dostaje wiązankę xd

Apropo takich rzeczy to ja ciągle narzekam na swoje rozstępy na udach i biadolę o tym mężowi.
On jest taki kochany, zawsze mówi, że przecież nic nie widać, nie ma nic, trzeba się przyjrzeć naprawdę z bliska z lupą najlepiej 😅
A ja się pruje wtedy, że po co mnie tak okłamuje przecież widzi, że mam okropne uda i mówi tak tylko żeby mi nie było przykro.
Wyższy level przypierdolki, chłop chce dobrze a i tak dostaje wiązankę xd
bo oni nie powinni w ogóle odzywać się w takich sytuacjach tylko podejść i przytulić xd

Mi też nie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy przy usypianiu to nie jest wymóg
Kilka lat temu miałam operacje pod narkozą i lekarz zabronił mieć pomalowanych paznokci, słyszałam też że to porodu nie powinno się mieć bo wtedy nie widzą czy sinieją

reklama
Kilka lat temu miałam operacje pod narkozą i lekarz zabronił mieć pomalowanych paznokci, słyszałam też że to porodu nie powinno się mieć bo wtedy nie widzą czy sinieją
tak, w zeszłym roku moja koleżanka miała operację na tarczycę i także musiała zdjąć hybrydę

Do góry