aurii_orelii
Fanka BB :)
przy hsg mnie usypiali i nikt mi nic nie mówiłMi też nie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy przy usypianiu to nie jest wymóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przy hsg mnie usypiali i nikt mi nic nie mówiłMi też nie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy przy usypianiu to nie jest wymóg
To by się zgadzało. Mam dni gdy myślę, ale kurcze fajna jestem, taka calkiem calkiem jeszcze mimo lat i wagi i nawet ubrałam się spoko i czuję się super i nagle widzę potem zdjecie z wypaduJa wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.
PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości....
Ogólnie, to anestezjolog mi mówił, że "chociaż 1 zdjęty dobrze by było", ale nie odsyłają z tego powodu. Czyli powinno się, ale dramy nie robią. Gorzej jak coś się zadzieje pod narkozą.Mi też nie, ale zaczęłam się zastanawiać, czy przy usypianiu to nie jest wymóg
To jak wrzucę zdjęcie swojej doopy to od razu zobaczysz jakie mam rozstępy po porodzie może raz w zyciu widziałam żebby któraś kobieta takie miałą, ale się ich nie wstydzę dla mnie każda blizna a mam ich sporo bo sporo operacji w swoim zyciu przeszłam są pewnego rodzaju pamiatką po czymś. Dl amnie są czymś normalnymApropo takich rzeczy to ja ciągle narzekam na swoje rozstępy na udach i biadolę o tym mężowi.
On jest taki kochany, zawsze mówi, że przecież nic nie widać, nie ma nic, trzeba się przyjrzeć naprawdę z bliska z lupą najlepiej
A ja się pruje wtedy, że po co mnie tak okłamuje przecież widzi, że mam okropne uda i mówi tak tylko żeby mi nie było przykro.
Wyższy level przypierdolki, chłop chce dobrze a i tak dostaje wiązankę xd
tak samo!To by się zgadzało. Mam dni gdy myślę, ale kurcze fajna jestem, taka calkiem calkiem jeszcze mimo lat i wagi i nawet ubrałam się spoko i czuję się super i nagle widzę potem zdjecie z wypadu
Ja nie rodziłam, rozstępy robią się ot tak także dla mnie to żadna pamiatka bo nie wiem czemu tak mamTo jak wrzucę zdjęcie swojej doopy to od razu zobaczysz jakie mam rozstępy po porodzie może raz w zyciu widziałam żebby któraś kobieta takie miałą, ale się ich nie wstydzę dla mnie każda blizna a mam ich sporo bo sporo operacji w swoim zyciu przeszłam są pewnego rodzaju pamiatką po czymś. Dl amnie są czymś normalnym
A ja to zrzucam na swoją niefotogenicznośćTo by się zgadzało. Mam dni gdy myślę, ale kurcze fajna jestem, taka calkiem calkiem jeszcze mimo lat i wagi i nawet ubrałam się spoko i czuję się super i nagle widzę potem zdjecie z wypadu
To zależy jakie paznokcie ibjaki zabieg. Natomiast często wystarczy ściągnąć z jednego palca. Mi powiedzieli o wskazującym.tak, w zeszłym roku moja koleżanka miała operację na tarczycę i także musiała zdjąć hybrydę