reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ostatnio jak w te simsy zaczęłam grać, to zrobiłam kobietkę i faceta i staremu pokazywałam a on mówi, że ten Sim jest podobny do niego 🤣
A za jakiś czas filmik mi się wyświetlił, że ludzie których tworzysz w simsach to w pewnym sensie Twoje ideały piekna.
To by sie zgadzało nawet bo sim wyglada jak mój stary a simka to zupełne przeciwieństwo mojego wyglądu 🤣🤣🤣

@amusedxxx coś widać, musisz kontrolować dalej :D
no muszę bo ja sie nie kłócę... we mnie się kumuluje a później to już tylko walę po ryju 😈 ale jest wredna cipa...
- przeciąg jest to zamkneła okno u siebie i otowrzyła u mnie. jak jej powiedziałm żeby zamknęła to usłyszałam "to się ubierz"
-byłysmy na spotkaniu u dyrektora omawiać ważna kampanię. Ja się przygotowałam ona oczywiście nie. Nie udzielała się bo g*wno wie o tej branży, więc wyrwała mój wydrukowany projekt dyrektorowi z ręki i powiedziała "ja to na tym zanotuję i poprawię".... no ku*wa...
Współczuję Wam wszystkim takich ludzi.... Nie wiem co z nimi nie tak
Dziewczyny, ja Was nadrabiam, ale słabo mi idzie odkąd @Brownie1992 obudziła we wszystkich talenty literackie 😂
Melduję się z poczekalni w Bocianie.
Trzymajcie kciuki, bo stresik jest.
W Łodzi piękne słoneczko i takiej cudnej zieleni to dłuuuuuugo nie widziałam :)
Trzymam kciuki.

Ja trochę do Was wracam na ile mogę, bo nie wiem jak czasowo to wyjdzie, ale staram się Was nadrabiać chociaż po weekendzie nie dałam rady :D
Ja właśnie dziś dostałam okres 5 dni po odstawieniu Duphastonu, ale wczoraj już miałam plamienie wieczorem.
Ten cykl mam z Aromkiem od 4 do 9 dc więc zobaczymy czy coś z tego będzie. Bo w poprzednim cyklu bez stymulacji 16 dc nie było śladu minimalnego pęcherzyka więc dostałam Duphaston, aby zacząć nowy cykl.
Pod koniec brania mam zadzwonić do lekarza umówić się na wizytę, zobaczymy kiedy powie żeby się pojawić, mam nadzieję, że będą jakieś efekty. Na ciążę nie liczę, ale żeby chociaż coś zaczęło rosnąć.
Trochę boję się skutków ubocznych bo po Duphastonie humor depresyjny się utrzymywał dłuuugo.

Ja nie mam jakiś typowych objawów PMS, ale to raczej dlatego, że nie potrzebuje okresu aby mieć humorki nie z tego świata XDD mój chłop zostanie kiedyś świętym, jeśli tylko faktycznie wytrwa przy mnie całe życie jak to niby obiecuje
Ale u mnie najcześciej są akcje jak jestem głodna. Wtedy jestem taaaaak nieszczęśliwa, potrafię się popłakać z byle pierdoły.
Lekko podniesie na mnie głos, bo zrobię coś irytującego? Płacz.
Nie przyniesie mi ze sklepu czegoś na co miałam ochotę, chociaż słowem wcześniej o tym nie wspomniałam? Płacz.

Ja mam co miesiąc to samo .. tuż przed okresem potrafię się popłakać bo taki ładny kotek sobie szedł albo ktoś pięknie piosenkę zaśpiewał 🥲 A jak ktoś mnie zdenerwuje to rzucam mięsem.

Z takich przypałow z których do dzisiaj się śmiejemy to jak kiedyś dzień przed wigilią (i okresem😅) stary wchodzi do kuchni a ja sobie ryczę w przykucu.
Pyta się mnie co się dzieje, czemu ty tak płaczesz?😱
A ja taka cała czerwona od tego płaczu, wydukałam po cichu „bo ja już nie mam siły, te pierogi nie chcą się lepić” 🤣😂
mi czesto się chce płakać ale ja się wstydzę ryczeć przy mężu, że pomyśli, że jestem jakaś pierd*olnieta.
Ale czasami się poryczę na filmie, albo jakims programie o kimś chorym to on się nawet nie odzywa. Ja tak rzadko płaczę, że mój nie wie jak zareagować :D

@amusedxxx coś widać, musisz kontrolować dalej :D

Współczuję Wam wszystkim takich ludzi.... Nie wiem co z nimi nie tak

Trzymam kciuki.

Ja trochę do Was wracam na ile mogę, bo nie wiem jak czasowo to wyjdzie, ale staram się Was nadrabiać chociaż po weekendzie nie dałam rady :D
Ja właśnie dziś dostałam okres 5 dni po odstawieniu Duphastonu, ale wczoraj już miałam plamienie wieczorem.
Ten cykl mam z Aromkiem od 4 do 9 dc więc zobaczymy czy coś z tego będzie. Bo w poprzednim cyklu bez stymulacji 16 dc nie było śladu minimalnego pęcherzyka więc dostałam Duphaston, aby zacząć nowy cykl.
Pod koniec brania mam zadzwonić do lekarza umówić się na wizytę, zobaczymy kiedy powie żeby się pojawić, mam nadzieję, że będą jakieś efekty. Na ciążę nie liczę, ale żeby chociaż coś zaczęło rosnąć.
Trochę boję się skutków ubocznych bo po Duphastonie humor depresyjny się utrzymywał dłuuugo.
będzie dobrze... a humorki zostaną bo będzie 🤰 ;)

Ja nie mam jakiś typowych objawów PMS, ale to raczej dlatego, że nie potrzebuje okresu aby mieć humorki nie z tego świata XDD mój chłop zostanie kiedyś świętym, jeśli tylko faktycznie wytrwa przy mnie całe życie jak to niby obiecuje
Ale u mnie najcześciej są akcje jak jestem głodna. Wtedy jestem taaaaak nieszczęśliwa, potrafię się popłakać z byle pierdoły.
Lekko podniesie na mnie głos, bo zrobię coś irytującego? Płacz.
Nie przyniesie mi ze sklepu czegoś na co miałam ochotę, chociaż słowem wcześniej o tym nie wspomniałam? Płacz.
ooo tak, głód u mnie też wywołuje taki zły humor xd jestem wtedy lwem a po jedzeniu zamieniam się w słodkiego kotka 🤣🤣🤣

ooo tak, głód u mnie też wywołuje taki zły humor xd jestem wtedy lwem a po jedzeniu zamieniam się w słodkiego kotka 🤣🤣🤣
Tak! głód to jedyne co mnie wkurza.
Wczoraj przyszedł do nas kumpel męża. Stary chciał zrobić pizzę, ale nie przy nim bo za mało ciasta było i kumpel sam by to zeżarł. Więc tak siedzieliśmy, ja głodna, wkurzona... a on miał byc na chwilę i siedział prawie 5 godzin :D nawet Stary poszedł z nim do piwnicy bo myslał, że jak wyjdą z piwnicy to ten sobie pójdzie do domu a ten na gorę do nas. nawet piwa mu nie polewał a ten dalej siedział. Nawet agdki, że zaraz dziecko spać idzie... jutro do pracy... nic. W końcu się wkurzyłam i poszłam młodego położyć i zasnęłam głodna :D to wtedy po kilku minutach dopiero wyszedł a mąż mnie obudził po 22 na pizzę :D

reklama
Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunis :D więć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.

PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości.... :D
z tym PSem sie zgodze, moj brat wyslal mi wczoraj nasze wspolne zdjecie z meczu i pokazalam je mojemu facetowi i mowie: ale mam gebe okragla na tym zdjeciu, na zywo takiej nie mam przeciez. A moj konkubent do mnie: masz xD jego szczescie, ze pms juz mi minal xdd

Do góry