reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

No wiecie, telefony słuchają i później dobierają reklamy 😀robiliśmy kiedyś eksperyment, że ze znajomymi położyliśmy telefony na stole i gadaliśmy o jednym filmiku, którego wcześniej nikt z nas nie oglądał. Po odpaleniu YouTube to była pierwsza propozycja xd
Najbardziej mnie śmieszyło jak kiedyś ciagle wyświetlały mi się reklamy pracy w branży IT z motywem Harrego Pottera bo ja kocham Harrego a do męża się śmialam się zawsze, że IT się kiedyś o mnie upomni - no i zaczęło się upominać 😂
Niby można wyłączyć śledzenie i zbieranie informacji.

reklama
Dziewczyny na teście owu druga kreska może utrzymywać się do okresu. Ale czy ta kreska może być tak ciemna jak przy piku?

Czy możecie mi powiedzieć dlaczego NAGLE zaczęły mi się wyświetlać tik toki "jak przetrwać katastrfoę lotniczą"?? Jak lecę samolotem za 2 dni? no kurva....
Teraz mi się wyświetlają takie filmiki, albo biedne, umierające odratowywane zwierzęta. Tak tik tok, o to mi dokładnie chodziło.
to ja tak właśnie zawsze mam🤣 pisałam już o tym, że oni śledzą mnie.
Pokłóciłam się ze starym to miałam tiktoki o końcu związku 🤣

W ogóle tak się tu wczoraj pochorowałam.. chyrlam glutami.. gardło mnie boli 🤦‍♀️ jadę na samym ibupromie bo owulacja i boje się wziąć coś mocniejszego żeby nie zaburzyć tego… masakra!
myślę, że lepiej wziąć niż się męczyć :)

No i chodzą słuchy, że to właśnie ipuprofem zaburza owulację. Ale ja biorę i mi nie miesza za dużo xD

myślę, że lepiej wziąć niż się męczyć :)

No i chodzą słuchy, że to właśnie ipuprofem zaburza owulację. Ale ja biorę i mi nie miesza za dużo xD
ooo ! Poczekam do jutra jak nie będzie lepiej to kupię antybiotyk w aptece 🤷‍♀️ brałam lamette wiec może nie będzie tak złe z tym ibupromem

Dziś oficjalnie 8dpo i 10 dzień po ovi. Myślicie że jak sobie jutro sikne to test będzie jeszcze sfałszowany przez Ovi? Wmawiałam sobie że wytrzymam do soboty bez testowania ale zaczyna mnie nosić 😂

reklama
Do góry