Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz powtórzę, ale nie nastawiam się, bo w sumie mieisaczka się już sporo spóźnia. A później nie było super seksow żeby zaskoczyło. Pewnie mnie ściemnia ten test . Nie wiem po co w ogóle robię. Sutki mnie szczypią od wczoraj i miałam nadzieję, że to jakiś cudowny objaw nadchodzącego okresu, na który tak czekam..moja po wyschnieciu w ogole nie wyglądała gdzies tu jest jakies 100 stron wstecz, a dzisiaj wrzucalam progres od czwartku, wiec wierzymy i trzymamy kciuki
ok teraz zrozumialam przepraszam za moja glupote ;p.Jeszcze kilka dni i będzie już wiadomo, widzisz ja się mogłam łudzić do 12 dni po i 13 dni po temperatura spadla i wiadomo ze nic z tego, ze moge pic drinka- zero rozkmin.
coś widać chociaż kurcze trochę to dziwne jeśli rano nic nie było, a ostatni stosunek był 24 kwietnia. Czekam na kolejny test
To nie tak! Ja miałam poprowadzić czerwcowe pod warunkiem, że @Brownie1992 wysika w tym miesiącu dwie krechy@Avy miała prowadzić czerwcowe jeżeli nie wysika kresek w maju
Nie, nie! Bierz ten wątek! Ja mam egzamin, więc nie mam czasuOkej to juz nie pajacuje
a nie pod warunkiem, że założycielka wątku majowego wysika dwie kreski? Bo tak się składa, że założycielka pierwszego wątku majowego te kreski wysikalaTo nie tak! Ja miałam poprowadzić czerwcowe pod warunkiem, że @Brownie1992 wysika w tym miesiącu dwie krechy
Ee... nie nie niea nie pod warunkiem, że założycielka wątku majowego wysika dwie kreski? Bo tak się składa, że założycielka pierwszego wątku majowego te kreski wysikala
Nie masz czasu, albo czujesz , że wysikasz pozytywaNie, nie! Bierz ten wątek! Ja mam egzamin, więc nie mam czasu