królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Przykro mi, szkodaAle mnie robią w jajo. Nie ma nawet cienia cienia a co dopiero różowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, szkodaAle mnie robią w jajo. Nie ma nawet cienia cienia a co dopiero różowego
Tak Wczoraj tak moją kotkę w nos strzeliło przy głaskaniu i spierdzieliła obrażonaCzy was tez tak cały czas kopie prąd czegokolwiek nie dotkniecie?? Szlag mnie chce trafić, boje się drzwi od samochodu dotknąć albo chociażby kota, bo zaraz dostaje pstryczka
Czerwiec będzie mój, ale mogłabym dostać miesiączki chociaż. Zapisze się do gina w tym tygodniu to może coś poradzi.. bo inaczej będę testować dopiero w lipcuPrzykro mi, szkoda
Kiedys prowadzilam kreski co miesiąc, ale przeszlam na emeryture może z jedne poprowadze rekreacyjnie? Moze czerwcowe? czy juz zarezerwowane?
Była o tym ostatnio rozmowa, że @ Avy, ale przewiduje, że będzie na mamusiachJa nie pamiętam czy ktoś rezerwował
No ja trzymam kciuki , żeby tak byłoByła o tym ostatnio rozmowa, że @ Avy, ale przewiduje, że będzie na mamusiach
kreski z ovi nas nie interesująDziewczyny, jak Wam się tak spieszy to mogę dzisiaj wysikać dwie kreski
Po ovi się nie liczyDziewczyny, jak Wam się tak spieszy to mogę dzisiaj wysikać dwie kreski
kreski z ovi nas nie interesują
Łe tamPo ovi się nie liczy