Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdjęcie!
Ja widzę prześwit
Rano robiłam, ale nic nie było. W sumie to mało możliwe, bo ostatnio stosunek był 24 kwietnia więc całkiem późno. A byłam dziś w rossku to stwierdziłam, że kupię mały zapasJa widzę prześwit
widze roz widze roz
Ja widzę
Komisja, dawać test. Niektore testy mają fabryczne inne nie, musi być przebłysk różu na żywo chociaz, jeśli nie na zdjęciu.A u mnie dziś chujocien. Okresu dalej nie ma. Zbieram siuśki i zaraz sikam na 2.
Czy facelle kłamie jak pink?
Poprowadź kreski, daj parę zjebek. To i kresek "wincej" będzieJa Was bede banować za mówienie o cieniach a niewrzucanie zdjęć
18 dni od ostatniego stosunku test jest jak najbardziej wiarygodny. Tak podają różne str i czasami odpowiadają ginekolodzy.Dziewczyny jak jestem 12 dni po domniemanej owu to znaczy ze dzis dopiero mogloby wystapic zagniezdzenie ? I 17 mozna jeszcze cyknac test ? Troche szperam po necie ale wole was dopytac.