asiasiasia
Fanka BB :)
29 ostatni raz mialam pozytywny test owu wiec pik byl chyba wtedy.i kiedy był pik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29 ostatni raz mialam pozytywny test owu wiec pik byl chyba wtedy.i kiedy był pik?
tego nie wiem niestety.czyli owu mogła być nawet 1 maja więc może nawet jesteś 12dpo więc na okres jeszcze czas. Chyba, że masz pewność ile trwa twoja faza lutealna
Nie wiesz na 100% kiedy była owu. Wiem że testy negatywne, chciałabyś już zacząć nowy cykl, ale ja bym nie brała leków bez konsultacji z lekarzem. To nie są cukierki, a nie wiadomo czy Twój organizm juz się całkiem ustabilizował.Dziewczyny nadal nie mam @ czy w zwiazku z tym moge wziasc primolut zeby ja wywolac ? Testy negatywne a cykl pewnie bedzie 40 dniowy znowu.
na okres czas ale test by juz wyszedl prawda ?tego nie wiem niestety.
więc biorąc leki możesz sobie tylko bardziej namieszać. Na okres prawdopodobnie jeszcze czas więc poprostu musisz czekaćtego nie wiem niestety.
no to czekam :/ szkoda ze na okres a nie na ciaze. Dobrze ze Was mam. Malo sie udzielam ale potraficie rozwiac kazda moja watpliwosc.więc biorąc leki możesz sobie tylko bardziej namieszać. Na okres prawdopodobnie jeszcze czas więc poprostu musisz czekać
Skoro 3.05 wysikałaś pozytywnego owulaka to dzisiaj będzie jakieś 8-9dpo, więc ja bym nie piła. Ale to jaCzy jeśli miałam pozytywnego owulaka 3 maja. Test dziś negatyw. Mogę się napić %?
Siii, ale czuję, że to nie ten cykl.Skoro 3.05 wysikałaś pozytywnego owulaka to dzisiaj będzie jakieś 8-9dpo, więc ja bym nie piła. Ale to ja
Zdjęcie!A u mnie dziś chujocien. Okresu dalej nie ma. Zbieram siuśki i zaraz sikam na 2.
Czy facelle kłamie jak pink?